Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Suudi Arabistan'a Transfer Olan Futbolcular Pişmanlık Duyuyor

İngiliz basını, Suudi Arabistan’a transfer olan birçok futbolcunun büyük pişmanlık duyduğunu iddia etti. Futbolcuların ülke futbolunun durumu ve yaşantılarından kazandıkları yüksek paralara rağmen memnun olmadığı belirtildi. Seyirci sayıları konusunda da beklenenin altında kalındığı ifade edildi.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 22:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Suudi Arabistan'a Transfer Olan Futbolcular Pişmanlık Duyuyor

İngiliz basını, Suudi Arabistan’a transfer olan birçok futbolcunun büyük pişmanlık duyduğunu iddia etti.

The Sun gazetesinin manşetine taşıdığı haberde futbolcuların ülke futbolunun durumu ve yaşantılarından kazandıkları yüksek paralara rağmen memnun olmadığı belirtildi. Sun, iddiasını bir adım öteye götürerek ‘bazı yıldızlar ülkede geçirdikleri her saniyeden nefret ediyor’ ifadesini kullandı.

Gözden Kaçmasın Nicolo Zaniolo'ya bahis soruşturması! Milli takım kampından ayrıldı

Maçlardaki seyirci sayıları konusunda da beklenenin altında kalındığı belirtilen haberde, Steven Gerrard’ın çalıştırıp Jordan Henderson’un kaptanlığını yaptığı Al-Ittifaq takımının Al Fateh ile oynadığı karşılaşmayı 9 bin 800 futbolseverin izlediği kaydedildi.

Geçtiğimiz ocak ayında Cristiano Ronaldo ile başlayan Suudi Arabistan’a transfer olan dünya yıldızları kervanına bu yaz, Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane, Firmino, Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Kalidou Koulibaly, Riyad Mahrez ve N’Golo Kante’nin de aralarında olduğu onlarca futbolcu katılmıştı.