Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Survivor'ın efsane yarışmacılarından Aydın Gülşen'in son hali şaşırttı

Survivor'ın efsane yarışmacılarından Aydın Gülşen'in son hali sosyal medyada büyük ilgi gördü. 2010 yılında yarışmaya katılan Gülşen, yıllar içinde değişim geçirerek daha genç görünmeye başladı. Acun Ilıcalı ile çalışmaya başlayan ünlü isim, gündemde kalmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 20:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Survivor'ın efsane yarışmacılarından Aydın Gülşen'in son hali şaşırttı

Survivor'ın efsane yarışmacıları arasında yer alan Manav Aydın lakaplı Aydın Gülşen'in son hali görenleri şoke etti.

2010 yılında yarışmaya katılan Manav Aydın lakabı ile hafızalara kazınan Gülşen, son haliyle gündem oldu. Ekranların en popüler yarışmaları arasında yer alan Survivor'ın en eski yarışmacılarından Aydın Gülşen yıllardır gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu.

Yıllar sonra değişimiyle sosyal medyada gündem olan ünlü isim, meğer hep Ilıcalı ile çalışıyormuş.

ACUN ILICALI İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

2010 yılında Survivor'da yarışan Aydın Gülşen daha sonra Acun Ilıcalı ile birlikte çalışmaya başladı. Gülşen'in Acun Ilıcalı'nın kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile de fotoğrafı bulunuyor. Ünlü ismin Ilıcalı ile fotoğrafları ve yıllar içindeki büyük değişimi gündem oldu. Manav Aydın'ın yeni halinin 13 yıl öncesinden daha genç göründüğüne dair yorumlar geliyor.

Dünyanın en zor yarışması olarak lanse edilen Survivor'ın eski yarışmacılarından Aydın Gülşen yıllar içindeki değişimi nedeniyle sosyal medyada gündem oldu.

ACUN ILICALI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLADI 2010 yılında Survivor'da yarışan Aydın Gülşen daha sonra Acun Ilıcalı ile birlikte çalışmaya başladı. 1962 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde dünyaya gelen Manav Aydın'ın son fotoğraflarına takipçileri "Aydın Ağabey'im yakışıyorsun bu dünyaya", Survivor'ın efsanesisin Aydın Ağabey", "Karizma", "Maşallah'ın var" gibi yorumlarda bulundu.

YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI İşte Survivor'ın eski yarışmacısı Aydın Gülşen'in son hali: