Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Demet Akalın Arasında Atışma

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Demet Akalın arasında sosyal medyada atışma yaşandı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümünü kutlayan bir kullanıcının paylaşımına Demet Akalın tepki gösterdi ve Nisa Bölükbaşı da yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 17:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Demet Akalın Arasında Atışma

Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Demet Akalın Arasında Atışma

Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın şampiyonlarından biri de Nisa Bölükbaşı olmuştu. Şampiyonluğa adını yazdırmasının üzerinden tam 1 yıl geçen Nisa Bölükbaşı adına sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Twitter'da yapılan bir paylaşım üzerine Demet Akalın ve Nisa Bölükbaşı arasında ufak bir atışma yaşandı.

Demet Akalın Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümü kutlayan bir kullanıcının paylaşımının altına "Bayram şakası herhalde" diyerek düşüncelerini dile getirdi. Nisa Bölükbaşı ise Demet Akalın'a, "Kabul et, gizli hayranımsın :) yerim seni" şeklinde yanıt verdi.

Nisa Bölükbaşı, Survivor 2019 sezonu sonrasında All Star'a katılmış ve Adem Kılıççı ile son ikiye kalarak Survivor All Star şampiyonu olmuştu. Yine Survivor'da tanıştığı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan genç isim, hem ilişkileri hem de ayrılık süreçlerinde oldukça konuşulmuştu. Daha sonrasında Survivor All Star'a katılmadan bir süre önce de Ogeday Girişken ile bir ilişkiye başlamış ve yarışma sonrasında yollarını ayırmıştı.

2005 yılından bu yana ekranlara gelmeye devam eden fenomen yarışma programı Survivor, son olarak 13 Haziran tarihinde 2023 sezonunun final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yarışmayı birinci olarak tamamlayan Nefise Karatay yakın çevresini ve hayranlarını sevince boğarken fenomen yarışma programı bugün de eski şampiyonlarından olan Nisa Bölükbaşı ile gündeme geldi. İlk olarak 2020 yılında yarıştığı Survivor’da geniş bir hayran kitlesine erişen sonrasında ise 2022 yılında düzenlenen All Star konseptine dahil olan Nisa Bölükbaşı Adem Kılıçcı ile birlikte finale kalmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda Kılıçcı’ya oran ile daha fazla oy olarak 2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı, o dönem içerisinde Survivor tutkunları tarafından ağır eleştirilmişti. “Uyuya uyuya şampiyon oldu” eleştirisine maruz kalan ve Acun Ilıcalı tarafından da kayırıldığı ileri sürülen Nisa Bölükbaşı, şampiyonluğunun yıldönümünde hayranları tarafından yalnız bırakılmadı. 30 Haziran tarihinde sosyal medya hesapları üzerinden Bölükbaşı’nın şampiyonluğunun birinci yıldönümünü kutlayan sosyal medya kullanıcılarına, Survivor tutkunu ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan tepki geldi. Akalın’ın paylaşımına, Nisa Bölükbaşı’ndan yanıt gecikmedi.