Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Superman: Legacy Filmi ve Ahmet Yıldız'ın Süpermen Serüveni

Henry Cavill'ın Superman karakterini canlandırmayacağı açıklandıktan sonra Superman: Legacy filmi için oyuncu arayışı başladı. Sonunda David Corenswet'in Superman'i canlandıracağı duyuruldu. Ancak, Türkiye'de Ahmet Yıldız adında bir fenomen, Süpermen kostümüyle İstanbul sokaklarında dolaşarak büyük ilgi görüyor.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 08:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Superman: Legacy Filmi ve Ahmet Yıldız'ın Süpermen Serüveni

Tüm dünya, 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek olan Superman'in yeni serisi 'Superman: Legacy'yi bekliyor

Tüm dünya, 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek olan Superman'in yeni serisi 'Superman: Legacy'yi bekliyor. Henry Cavill'ın Süpermen karakterini canlandırmayacağını açıklaması üzerine herkes 'Süperman kim olacak?' diye merak içerisindeydi. Yetkililer Süperman karakteri için aylarca oyuncu aradı. Ve son olarak Süpermen'i David Corenswet'in canlandırmasına karar verildi. Yeni Süperman'imiz David Corenswet hepimize hayırlı olsun.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ancak... Aylarca aramaya, çalışmalara yapmaya aslında hiç gerek yoktu. Zira filmlerden arta kalan zamanda Süpermen'in kendisi Türkiye'de yaşamını sürdürüyordu. Kriptonlu değil, Sivaslı, hem de Metropolis'te değil İstanbul'da yaşıyor... Ahmet Yıldız, sosyal medyada sıkı takipçisi olan bir fenomen... Clark Kent karakterine benzerliğiyle dikkat çeken Yıldız, Süpermen kostümü ile İstanbul'un çeşitli yerlerinde dolaşıyor. Genci-yaşlısı herkes Süperman'i karşısında görünce şoke oluyor. Süpermen şehir hatları motoruyla Beşiktaş'tan Kadıköy'e geçiyor, orada meydanlarda dolaşıyor. Geçen arabalardan yolda yürüyenlere herkes ona uçması için isteklerde bulunup Batman veya arkadaşlarını soruyor. Bu arada dünyaca ünlü film serisinin yapımcı firması Warner Bros, Ahmet Yıldız'ı yurtdışında da bir organizasyonda misafir etti ve ürettiği içerikler ve Süperman'a benzerliği konusunda beğenilerini sundu.