Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı: İki Yaralı

Sultangazi'de meydana gelen otobüs kazasında biri çocuk iki yolcu yaralandı. Olay yerinde acil müdahale yapıldı.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 15:43
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 15:43

Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı: İki Yaralı

Sultangazi'de İETT Otobüslerinin Çarpışması

Sultangazi'de yaşanan kazada, iki İETT otobüsü çarpıştı ve bu kazada biri çocuk olmak üzere iki yolcu yaralandı. Kazanın, Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki yol çalışmaları nedeniyle trafikteki aksaklıklar sebebiyle gerçekleştiği bildirildi.

Kaza Anı ve Sonrası

Kaza, otobüslerden birinin yol ayrımında kendi şeridine geçmeye çalışması sırasında, karşı yönden gelen başka bir otobüsle kafa kafaya çarpması sonucu meydana geldi. Yaralanan iki kişi arasında 12 yaşındaki A.R. ve bir kadın yolcu olarak tanımlanan Y.Ç. bulunuyor. Olay yerine hızla ulaşan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Trafik Yoğunluğu Normalleşti

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza neticesinde yolda oluşan trafik sıkışıklığı, çeşitli önlemler alınıp araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı...

Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı kesimde ilerleyen İETT otobüsü, yol ayrımının bulunduğu yerde kendi şeridine geçmeye çalışırken, karşı yönden gelen bir başka İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsteki yolculardan biri çocuk 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.