Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Süreyya Yalçın: Magazinin Gündeminden Düşmeyen İsim

Magazinin gündeminden düşmeyen isim Süreyya Yalçın, yaptıkları ve giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak telefonda kendisini arayanlara ilginç bir sesli mesaj dinletiyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 10:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Süreyya Yalçın: Magazinin Gündeminden Düşmeyen İsim

Süreyya Yalçın: Magazinin Gündeminden Düşmeyen İsim

Dünden bugüne yaptığı her şey ile magazinde konuşulan bir isim Süreyya Yalçın... Öyle bir 'en'ler listesine sahip ki, her yaptığı gündem oluyor. E hal böyle olunca özgüven konusunda patlama yaşayan ikoncan Süreyya, telefonda kendisini arayanlara, öyle bir 'çalarken dinlet' yapmış ki... Sizi arayanları telefonunuzu açana kadar farklı şekillerde karşılamak için yapılan bir servisten 'Aradığın kişiye ulaşmak öyle kolay mı sanıyorsun... Bu kadar star bir insanın arayanı çok oluyor haliyle... En azından telefonu meşgul değil, ne güzel çalıyor bak' melodisini dinletiyor. İnsanın kendini sevmesi ve beğenmesi olağan bir şey ancak bu kadar yüksek ego ruhsal olarak tahribatlar yaşatır. Gündelik hayatın aksını bozar. Yine de ben Süreyya Yalçın'ın bu yüksek özgüvenine hayran kaldım...

Giyim Tarzı ve Zayıflığıyla Gündemde

Giyim tarzı ve yaptıklarıyla gündemden düşmeyen sosyetenin ünlü ismi Süreyya Yalçın, bu kez de başka bir olayla gündeme geldi. 2016'da Ozan Baran ile evlendikten sonra Amerika'nın Miami şehrinde yaşayan ve genelde yaz tatilleri Türkiye'ye gelen Süreyya Yalçın, yaz boyunca paylaştığı fotoğraflar çok konuşulmuş, çok zayıfladığı için hasta olduğu haberleriyle magazin gündemini meşgul etmişti. Yalçın'dan gündemi değiştirecek bir bomba daha geldi. Yalçın'ı yakından tanıyan arkadaş grubu kendisini telefonla aradığı zaman ilginç bir sesli mesajla karşılaştığını söyledi. Sosyetik güzeli arayanlar, 'Aradığın kişiye ulaşmak öyle kolay mı sanıyorsun? Bu kadar star bir insanın arayanı çok oluyor haliyle. En azından telefonu meşgul değil. Çalıyor bak'' şeklinde bir sesli mesajla karşılaştı. Süreyya Yalçın'ın sesli mesajı arayan herkese sonuna kadar dinlettiği ve sesli mesaj bitmeden telefona cevap vermediği öğrenildi. Yakın çevresinin diline düşen Yalçın'ı arayan dostları ise 'Bu kadar da olmaz Süreyya'' yorumları yaptı.