Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Süperstar Ajda Pekkan Sokak Hayvanlarını Sahiplenme Çağrısı Yaptı

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret ederek sokak hayvanlarının sahiplenilmesi çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 22:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Süperstar Ajda Pekkan Sokak Hayvanlarını Sahiplenme Çağrısı Yaptı

Süperstar, can dostlarla bir araya geldi

Ajda Pekkan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokak hayvanları geçici bakım merkezini ziyaret etti. Hayvanlarla yakından ilgilenen Pekkan, sokak hayvanlarını sahiplenme çağrısı yaptı.

Ajda Pekkan'dan sahiplenme çağrısı

Bodrum'da kültür ve sanat elçiliği görevini üstlenen Süperstar Ajda Pekkan, Torba Mahallesi'ndeki Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Merkez girişinde çiçekle karşılanan ünlü sanatçı, barınak çalışanları ile sohbet etti, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra can dostlarla bir araya gelen Süperstar'a Belediye Başkanı Ahmet Aras ile barınağın çalışanları eşlik etti.

Ajda Pekkan'dan sokak hayvanlarını sahiplenme çağrısı

Geçici Bakım Merkezi'ndeki hayvanları kucağına alıp yakından ilgilenen Ajda Pekkan, sokak hayvanlarını sahiplenme çağrısı yaptı.

Ajda Pekkan ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın açıklamaları

Ajda Pekkan, Bodrum Belediyesi'nin kültür ve sanat anlamında ve sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmaları desteklediğini belirtti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise Ajda Pekkan'ın Bodrum'a olan sevgisini ve faydalı işler yapma isteğini vurguladı.