Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Süper Lig ve Avrupa'dan Transfer Haberleri

Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Transfer Hattı'nda...

Yayın Tarihi: 23.07.2023 11:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Süper Lig ve Avrupa'dan Transfer Haberleri

Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Transfer Hattı'nda...

Beşiktaş

Beşiktaş, Ante Rebic için kiralama teklifini Milan'a iletti. İtalyan ekibi bonservisiyle oyuncuyu göndermek isterken satın alma opsiyonuyla ilgili görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe

Fenerbahçe, yerli kontenjanını artırmak isteyen hedef Suat Serdar. Sarı-lacivertliler oyuncunun şartlarını araştırıyor.

Galatasaray

Galatasaray, Mert Müldür'ün transferi için Sassuolo ile pazarlık halinde. Sarı-kırmızılılar 3.5 milyon önerirken İtalyan ekibi 5 milyon Euro istiyor.

Trabzonspor

Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Bruno Petkovic transferinde son aşamaya geldi. Petkovic'in Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynayacağı maçların ardından Trabzonspor'a gideceği belirtiliyor.

Diğer Transfer Haberleri

Genoa, Fenerbahçe'den Miguel Crespo için 6 milyon Euro önerdi. Avrupa kulüplerinin radarındaki Kerem Aktürkoğlu için gelen teklifler yetersiz. Fenerbahçe'de Zaha ve Livakovic'le ilgili belirsizlik sürüyor. Galatasaray, Fred ve Sabitzer'den sonra William Carvalho'yu gündemine aldı. Samsunspor, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş, Lyanco transferinden vazgeçti ve Vitor Tormena için Braga ile görüşmelere başladı.

Gazetelerin Spor Sayfaları

Günün spor manşetlerinde, spor gündemiyle alakalı en yeni gelişmeler ve transfer haberleri belli oldu. 21 Temmuz 2023 tarihli gazetelerin spor sayfalarına, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer haberlerine, 1 dakikada göz atın.