Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Süper Lig Devleri Arasında Transfer Rekabeti Devam Ediyor

Süper Lig'in devlerinin transfer rekabeti tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, Nicolas Dominguez transferi için rekabete girdi. Galatasaray'ın öncelikli olarak Leandro Paredes'i transfer etmeyi düşündüğü ancak diğer alternatifler arasında Dominguez'in de olduğu belirtiliyor. Thiago Motta ise takımda mutsuz oyuncular görmek istemediğini belirtti. Dominguez'in sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor ve piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 10:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Süper Lig Devleri Arasında Transfer Rekabeti Devam Ediyor

Süper Lig Devleri Arasında Transfer Rekabeti Devam Ediyor

Süper Lig'in devlerinin transfer rekabeti tüm hızıyla sürüyor. Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Fred için Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği operasyona Sarı-Kırmızılılar'dan karşılık geldi. Günün en flaş gelişmelerinden biri, şüphesiz Dominguez'in transferi için görüşmelere başlanması oldu. Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Nicolas Dominguez, bu kez de Galatasaray'ın radarına takıldı. Orta sahaya 1 veya 2 takviye birden yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, son derece geniş bir liste üzerinde çalışırken, Bologna forması giyen Arjantinli'nin gündeme gelmesi, 'Fenerbahçe'ye yine bir misilleme mi yapıldı' sorularını da beraberinde getirdi. Çünkü aynı saatlerde Sarı-Lacivertli kulübün, Galatasaray'ın da görüştüğü Paredes ve Fred için devreye girdiği iddia edildi. Torreira'nın yanına partner arayan Cim Bom'da, Dominguez isminin öncelikli olmadığı da gelen haberler arasında. Önceliği Leandro Paredes'e veren, Ndombele girişiminden ise sonuç alamayan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Monaco'nun genç orta sahası Fofana için de nabız yoklamayı sürdürüyor. 24 yaşındaki Youssouf Fofana için zorunlu satın almalı kiralama formülü devrede. Galatasaray Yönetimi bir süredir hem Fransız futbolcuyla hem de kulübüyle temas halinde. Bu transferin şimdilik kolay görünmediği, ancak gündemdeki diğer isimlerde gelişme kaydedilemezse, Fofana için kesenin ağzının açılacağı öğrenildi.

Thiago Motta: 'Takımda Mutsuz Oyuncular Görmek İstemiyorum'

Thiago Motta, adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Nicolas Dominguez ile ilgili konuştu. Motta, Schouten gibi Dominguez de önemli bir oyuncu ve herkesin onu takip etmesi normal. Ancak takımda mutsuz oyuncular görmek istemiyorum. Takımları için ellerinden gelenin en iyisini yapan odaklanmış oyunculara koçluk yapmak istiyorum. Bunlar daha çok yönetimli ilgili konuşmalar ama tüm durumlar için de geçerli ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi Gelecek Yıl Bitiyor

Bologna ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösteriliyor. 2020 yılından bu yana İtalyan ekibinin formasını giyen Dominguez, sahaya çıktığı 110 maçta 5 gol attı ve 6 asist yaptı.