Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sudan Ucuz Kredi ON Bank'ta!

ON Bank, düşük faizli kredi kampanyasıyla tüketicilere finansman desteği sağlıyor. Yüzde 1,79 başlangıç faiz oranıyla 10 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunan ON Bank, başvuruların mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden yapılabileceğini belirtiyor.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 20:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sudan Ucuz Kredi ON Bank'ta!

Günlük sadece 60 TL'ye 10 bin TL anında hesaplarınızda

Kredi faizlerinin tavan yapmış olduğu şu günlerde tüketicilerin uygun kredi arayışları hızlanırken beklenen müjdeli haber dijital bankacılık sektöründen geldi. ON Bank, herkes için geçerli olan tüketici kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı. Artan nakit ihtiyaçları sebebiyle oldukça zor günler geçiren milyonlarca tüketici, cüzdanlarını doldurabilmek, borç yüklerinden kurtulabilmek adına bankaların kredi ürünlerini yakın takip altına aldı. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın son faiz kararının ardından yükselen kredi faizleri, birçok kişiyi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde bütçelerine uygun bir kredi arayışı içerisinde olan tüketiciler umutlarını yitirmek üzere iken müjdeli haber ON Bank’tan geldi. Dijital banka, düşük faizli kredi kampanyasını tüketicilerle paylaştı. ON BANK FAİZLERİ DÜŞÜRDÜMerkez Bankası’nın faiz artırımı kararı neticesinde tüm bankalarda faizlerin değiştiği ve yukarı yönde revize edildiği görülürken ON Bank’tan şaşkınlık yaratan yeni bir haber geldi. Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren banka, faizleri geriye çekmiş olduğunu bildirdi.

Hizmete sunmuş olduğu kredi ve kredi kartı ürünleri ile son dönemlerin dikkat çeken isimleri arasında yer almayı başaran dijital banka ON Bank, son olarak ihtiyaç kredisi ürünü ile adından söz ettirdi. Yüzde 1,79 başlangıç faizli yeni kredi kampanyası aracılığı ile 18 yaşın üzerinde olan her tüketiciye finansman desteği sağlayacağını belirten banka, kredi başvurularının mobil uygulama veya internet bankacılığı ekranı üzerinden hızlı bir şekilde yapılabileceğini ifade etti.

ON BANK TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİT HESABI

Sektörün gelişimini sürdüren dijital bankaları arasında yer alan ON Bank, düzenlemiş olduğu kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Yüzde 1,79’luk faizin 6 ay vade ve 10 bin TL’lik üst limit için geçerli olduğunu belirten banka, bu veriler ışığında çekilecek olan kredinin aylık taksit ödeme tutarını 1.805,01 TL olarak hesapladı. 10 bin TL’lik krediyi 12 ay vade karşılığında çekmek isteyenler için faiz oranının yüzde 3,25 olarak uygulanacağını belirten ON Bank, bu durumda ödenecek olan taksit tutarını ise 1.079,48 TL olarak hesapladı.