Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Spirit Airlines Uçağında Yolcu Tuvalet Engeline İnat İdrarını Yaptı

ABD'li Spirit Airlines uçağında görenleri şaşkına çeviren bir durum kayıtlara geçti. Bir yolcu, uçak görevlilerinin iki saat boyunca tuvaleti kullanmasına engel olduklarını söyledi. Tuvalet ihtiyacını gideremeyen yolcunun çözümü Uçakta uygun bir alanda çömelen yolcu, ihtiyacını yere yaparak giderdi. Uçuş personeliyle sözlü kavgaya tutuşan yolcu, 'İki saattir işemem gerekiyor. Yapamayacağımı söylüyorsunuz, kapıları kapatıyorsunuz.' dedi. Tuvalet ihtiyacını gidermeye daha fazla engel olamayacağını belirten ismi açıklanmayan kişi, 'İstediğinizi yapabilirsiniz. Yakalama emri çıkartabilirsiniz, beni yakalamaları bundan daha iyidir.' şeklinde konuştu. 'İğrenç kokuyor, su iç' Bunun üzerine kabin görevlilerinden biri, 'Biraz su içmelisin çünkü çişin iğrenç kokuyor.' ifadeleriyle karşılık verdi. Daha sonra söz konusu yolcu, ayağa kalkarak bulunduğu yerden ayrıldı ve koltuğuna geçti.

Yayın Tarihi: 23.07.2023 11:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Spirit Airlines Uçağında Yolcu Tuvalet Engeline İnat İdrarını Yaptı

Bir kadın, uçağın personelinin iki saat boyunca tuvalete gitmesine izin vermediğini iddia ederek uçağın zeminine idrarını yaptı.

Çevrimiçi olarak paylaşılan bir videoda kimliği belirsiz bir kadın, Spirit Airlines'a ait olduğu görünen bir uçağın köşesine çömelmiş, Spirit Airlines'ın siyah ve sarı üniformasını giyen bir uçuş görevlisinin onu filme aldığı sırada idrarını yaptı.

Uçuş görevlilerine bağıran kadının, 'tuvalete gitmek istiyorum, iki saat oldu, bana tuvalete gidemeyeceğimi, kapıların kapalı olduğunu söylediniz,' söylediği duyuluyor.

Kadını kameraya alan uçuş görevlisi kadına 'benim için kameraya merhaba de' diyor, kadın ise uçuş görevlisine 'kendini suçla' diyor.

Bu sırada uçuş görevlisi, kadının biraz su içmesi gerektiğini 'idrarının iğrenç koktuğunu' söylüyor.

20 saniyelik videonun sonunda, yolcu ayağa kalkıp pantolonunu düzeltiyor ve uzaklaşmaya başlıyor.