Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sosyal Medyada Büyük Tepki Çeken Olay: Yaren Çakar'ın Ali Yiğit Buruk'a Hakaret Etmesi

Sosyal medyada büyük tepki çeken olay! Yaren Çakar isimli bir Twitch yayıncısının, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etmesi büyük tepki çekti. Çakar, yayını sırasında Ali Yiğit Buruk'un oğlunun fotoğraflarını Google'dan aratarak 'Çok çirkin' olduğunu söyledi. Vatandaşların sert sözleriyle karşı karşıya kalan Yaren Çakar, bir açıklama yaparak özür diledi. Yaren Çakar'ın sponsorlarına da Ali Yiğit Buruk'a sarf edilen sözlerin ardından çekilmeleri yönünde çağrı yapıldı.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 02:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sosyal Medyada Büyük Tepki Çeken Olay: Yaren Çakar'ın Ali Yiğit Buruk'a Hakaret Etmesi

Sosyal medyada büyük tepki çeken olay!

Yaren Çakar isimli bir Twitch yayıncısının, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etmesi büyük tepki çekti.

ÇİRKİN SÖZLER!

Çakar, yayını sırasında Ali Yiğit Buruk'un oğlunun fotoğraflarını Google'dan aratarak 'Çok çirkin' olduğunu söyledi.

ÖZÜR DİLEDİ AMA...

Canlı yayının bu anları Twitter'da Galatasaraylı taraftarlar arasında yayıldı. Vatandaşların sert sözleriyle karşı karşıya kalan Yaren Çakar, bir açıklama yaparak özür diledi.

Yaren Çakar'dan Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında çirkin sözler! | Video

VATANDAŞLAR SPONSORLARA DA SESLENDİ

Sosyal medya kullanıcıları Twitter hesabını kapatmak zorunda kalan Yaren Çakar'ın sponsorlarına da Ali Yiğit Buruk'a sarf edilen sözlerin ardından çekilmeleri yönünde çağrı yaptı.