Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç'ün Şoke Eden Paylaşımları

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, köpeği Fırfır'ın ölümü sonrası yaptığı paylaşımlarla şok etti. Övüç, köpeğinin ölümünden sonra dakikalarca ağladığı anları videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Ayrıca, hayvanını kefenleyip paylaşması da büyük tepki topladı. Fenomenin paylaşımları sosyal medyada gündem oldu ve çeşitli yorumlar aldı.

Yayın Tarihi: 06.07.2023 14:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç'ün Şoke Eden Paylaşımları

Videolarıyla sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç son paylaşımlarıyla şoke etti.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, köpeği Fırfır’ın ölmesi sonrası feryat figan ağladı. Arabasında dövünerek ağladığı anları çekerek paylaşan fenomen herkesi şoke etti. Yaptığı paylaşım ve yorumlarla sık sık gündeme gelen Övüç bununla da kalmadı. Hayvanının öldükten sonraki halini de paylaşan fenomen tepki çekti. Veterinere kefen götürüp hayvanlı kefenlediği anları paylaşan Murat Övüç'e tepki yağdı. Murat Övüç'ün köpeğini kefenlendiği anları paylaşmasını görenler 'Her şeyin şov', 'Başın sağ olsun ama şovcusun', 'Kefen filan göstermek nedir?', 'Korkunç birisin' yorumlarında bulundu. Fenomene başsağlığında bulunanlar da vardı.

Paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme gelen Murat Övüç, yine dikkat çeken hareketleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Köpeğini kaybettiği için dakikalarca ağlayan Övüç ağladığı anları videoya çektirip sosyal medyada hesaplarından paylaştı. İlginç anlara sahne olan görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Veterinere kefen götürüp hayvanlı kefenlediği anları paylaşan Murat Övüç'e tepki yağdı. Murat Övüç'ün köpeğini kefenlendiği anları paylaşmasını görenler 'Her şeyin şov', 'Başın sağ olsun ama şovcusun', 'Kefen filan göstermek nedir?', 'Korkunç birisin' yorumlarında bulundu.