Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sosyal Medya Fenomeni Çırılçıplak Gezdi

Sosyal medya fenomeni Francia James, sokak ortasında çırılçıplak gezerken kimse tarafından fark edilmedi. Yanında yavru bir leoparla dolaşan fenomen, çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı ve büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 22:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sosyal Medya Fenomeni Çırılçıplak Gezdi

Sokak ortasında leopara tasma takarak çırılçıplak gezdi

Sosyal medya fenomeni bir kadın iç çamaşırı bile giymeden sokak ortasında çırılçıplak gezdi. Ancak hiç kimse, kadının çıplaklığını fark etmedi. Sosyal medya fenomeni Francia James yaptığı eylemlerle ses getirmeye ve sınırları zorlamaya devam ediyor.

Yavru leoparla gezdi

James, sokak sokak yanında tasmasını tuttuğu yavru leoparla çırılçıplak gezdi. Kimse çıplak olduğunu fark etmedi.

Çıplaklığını kimse fark etmedi

Tasmasını tuttuğu leoparla sokakta gezen Francia James, çevredeki insanların şaşkın bakışları arasında yürüdü. Ancak çevredekilerin çoğu James'in çıplak olduğunu fark etmedi. Seksi fenomen, çektiği görüntüleri hesabında da paylaştı.

Sosyal medyadan paylaşımlar

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla 11 milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Francia James hayranlarının beğenisini kazanan bir pozla geri döndü. Francia James kıyafetlerini çıkartarak vücudunu tamamen leopar desenlerine boyadı. Yanına tasmasını tuttuğu küçük bir leoparı da alan fenomen isim sokak sokak gezdi.

Gören cep telefonuna sarıldı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşıma gösterilen yoğun ilginin dışında James'i yolda görenler telefonuyla bu şovu kaydetmemek için adeta birbiriyle yarıştı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanarak binlerce beğeni ve yorum topladı.