Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Son Dakika İsrail Haberleri: İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırıları Sürerken Uluslararası Destek Geldi

İsrail'in Filistinlilere yönelik Gazze Şeridi'nde düzenlediği katliam saldırılarına uluslararası destek geldi. ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada, İsrail'in kendini savunma hakkını destekleyen ortak bir bildiri yayınladı. ABD ve 4 Avrupa ülkesi, İsrail'in uluslararası insancıl hukuka uymaya ve sivilleri korumaya çağırdığı bildiride, Hamas'ın iki rehineyi serbest bırakmasının memnuniyetle karşılandığı ve geri kalan rehinlerin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 04:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Son Dakika İsrail Haberleri: İsrail'in Filistinlilere Yönelik Saldırıları Sürerken Uluslararası Destek Geldi

Son Dakika İsrail Haberleri: İsrail'in, Filistinlilere yönelik Gazze Şeridi'nde düzenlediği katliam saldırıları aralıksız sürerken, ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada, Filistinlileri katleden İsrail'in kendini savunma hakkını destekleyen ortak bir bildiri yayınladı.

ABD ve 4 Avrupa ülkesi, İsrail'in uluslararası insancıl hukuka uymaya ve sivilleri korumaya da çağırdığı bildiride, Hamas'ın iki rehineyi serbest bırakmasının da memnuniyetle karşılandığı ve geri kalan rehinlerin de derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.

'Rehineler Derhal Serbest Bırakılmalı'

ABD Başkanı Joe Biden, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile İsrail-Filistin çatışmasındaki son gelişmeleri ele aldıktan sonra İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve Kanada liderleriyle İsrail ile Filistin arasındaki savaşı görüşmüştü.