Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sompo Sigorta'dan Yeni Çalışan Markası Mottosu: 'Her Şeyden Önce Sen Varsın'

Sompo Sigorta, çalışan memnuniyetine odaklanarak yeni marka mottosunu tanıttı.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 11:44
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 11:44

Sompo Sigorta'dan Yeni Çalışan Markası Mottosu: 'Her Şeyden Önce Sen Varsın'

Sompo Sigorta, Yeni Çalışan Mottosunu Duyurdu

Sompo Sigorta'nın geleneksel yaz partisinde, yeni çalışan markası mottosu 'Sompo'da Her Şeyden Önce Sen Varsın' paylaşıldı. Şirket, etkinlikte müzik ve eğlence eşliğinde çalışanları bir araya getirerek şirket içi iletişimi güçlendirmeyi amaçladı.

İletişim ve Gelişim

Etkinlikte, Sompo Sigorta'nın çalışanlarına mutlu ve motivasyonu yüksek bir çalışma ortamı sunduğu vurgulandı. Şirket, sosyal etkinliklerle çalışanlarının mutluluğuna odaklanırken, kariyer planlamasıyla bireysel yeteneklerin gelişimine olanak sağlıyor.

Fahri Uğur'un Açıklamaları

Genel Müdür Fahri Uğur, “Her işin temelinde insan var. Sompo Sigorta olarak, bu düşünce ile çalışanlarımızın mutluluğunu önceliklendiriyoruz,” dedi. Uğur, şirket içi faaliyetlerin bu doğrultuda iyileştirileceğini belirtirken, gelişim, kariyer, mutluluk ve sanatın önemine de dikkat çekti.

Işın Mengenli'nin Vurguları

İnsan Kaynakları ve Akademi Genel Müdür Yardımcısı Işın Mengenli ise, “Çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutmak hedefimiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle farkındalık yaratıyoruz,” diyerek sanat atölyelerinin önemi üzerinde durdu. Mengenli, işbirlikçi ortamın gücüne de dikkat çekti.