Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Solmaz Çiros'un Son Hali ve Deniz Keyfi

Eski gelin adayı Solmaz Çiros, kilo alması ve estetikleriyle gündemde. Denizde çekilen video ve siyah mayo ile dikkat çekti. Solmaz Çiros'un hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 08:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Solmaz Çiros'un Son Hali ve Deniz Keyfi

Solmaz Çiros'un Son Hali ve Deniz Keyfi

Bir zamanların çok izlenen evlilik programlarında boy gösteren gelin adayı Solmaz Çiros son haliyle gündeme sık sık geliyordu. Kilo alan ve yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Solmaz'ın kalça dansları sık sık eleştiri alıyor. Danslarını yapmaktan geri durmayan eski gelin adayı tatil sezonunu açtı. Solmaz Çiros siyah mayosuyla deniz keyfini anbean kaydetti. Tüm sezon çalışan eski gelin adayı denizin içinden de paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Solmaz Çiros denizde takla atarken çekildiği videoyu paylaşarak dikkat çekti. Gelin adayına 'Eski kilon iyiydi', 'Zayıflasan keşke' yorumları yağdı.

Solmaz Çiros Kimdir?

İzmir Tepecikli olan Roman Kızı Solmaz Çiroz, 1997 yılında dünyaya geldi. Üçü kız, beş kardeş olan Solmaz Çiroz'un anne ve babası ayrı. Sekizinci sınıfa kadar okudu ancak aşık olunca okulu bırakma kararı aldı, eğitimini açık lisede tamamladı. 18 yaşında katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros, kendisi gibi popüler olan damat adayı Kaan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme geliyordu. Aşk-ı Roman dizisinde kısa bir süre rol alan Solmaz, Seda Sayan'ın klibinde yer aldı ve kendi albümünü çıkardı. Çeşitli mekanlarda sahne alan Solmaz Çiroz, katıldığı bir programda ayrıca güzellik merkezi açtığını belirtti. Aynı programda bilerek ve isteyerek kilo aldığını dile getiren Solmaz Çiros, 10 kilo aldığı açıklamıştı.