Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ŞOK Marketler'den Cumhuriyet Bayramı İndirimleri

ŞOK Marketler, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl coşkusunu yüzlerce üründe yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor. Ekim ayı boyunca devam edecek kampanya ile peynirden zeytine, çaydan kahveye, un ve süt gibi bir evin temel ihtiyaçlarından oluşan toplam bin üründe cazip fiyatlar sunulacak. Bu kampanya ayrıca ŞOK'un sadakat programı Win üyelerine özel ek avantajlar da sağlayacak. Şirket CEO'su Uğur Demirel, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı dönemde, Türk milletinin en büyük özelliklerinden biri olan birlik ve beraberlik ruhuyla, halkımızın temel ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ulaşabilmesini amaçlıyoruz" dedi. Demirel, müşterileri Cumhuriyet'in 100. yıl şenliklerine davet ederek, "Türkiye'yi daha ileriye taşırken, bu kıymetli günü de coşkuyla kutlayacağız" şeklinde konuştu. ŞOK Marketler, kampanyalı ürünlere mağazalarının yanı sıra online platformları üzerinden de erişim imkanı sunacak.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 19:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ŞOK Marketler'den Cumhuriyet Bayramı İndirimleri

ŞOK Marketler, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl coşkusunu yüzlerce üründe yüzde 50'ye varan indirimlerle kutluyor.

Ekim ayı boyunca devam edecek kampanya ile peynirden zeytine, çaydan kahveye, un ve süt gibi bir evin temel ihtiyaçlarından oluşan toplam bin üründe cazip fiyatlar sunulacak.

Bu kampanya ayrıca ŞOK'un sadakat programı Win üyelerine özel ek avantajlar da sağlayacak.

ŞOK'TA CUMHURİYET'İN 100. YILINA ÖZEL İNDİRİMLER

Şirket CEO'su Uğur Demirel, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı dönemde, Türk milletinin en büyük özelliklerinden biri olan birlik ve beraberlik ruhuyla, halkımızın temel ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ulaşabilmesini amaçlıyoruz" dedi.

Demirel, müşterileri Cumhuriyet'in 100. yıl şenliklerine davet ederek, "Türkiye'yi daha ileriye taşırken, bu kıymetli günü de coşkuyla kutlayacağız" şeklinde konuştu.

ŞOK Marketler, kampanyalı ürünlere mağazalarının yanı sıra online platformları üzerinden de erişim imkanı sunacak.