Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sofia Vergara'nın Instagram Paylaşımları Olay Yarattı

Geçtiğimiz günlerde boşandığını duyuran Sofia Vergara, son olarak sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirdi. Vergara’nın cüretkar pozları, sosyal medyanın gündemine düştü. 2009- 2020 yılları arasında yayınlanan Amerikan yapımı televizyon dizisi Modern Family ile güçlü bir çıkış yakalayan Sofia Vergara, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 04.11.2023 00:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sofia Vergara'nın Instagram Paylaşımları Olay Yarattı

Sofia Vergara ayrılık acısını Instagram'da yaşadı! Tangalı fotoğrafları olay yarattı: 'Güneş kremi nerede?'

Geçtiğimiz günlerde boşandığını duyuran Vergara, son olarak sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirdi. Vergara’nın cüretkar pozları, sosyal medyanın gündemine düştü.

2009-2020 yılları arasında yayınlanan Amerikan yapımı televizyon dizisi Modern Family ile güçlü bir çıkış yakalayan Sofia Vergara, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Aslen Kolombiyalı olan ve oyunculuğun yanı sıra modellik, komedyenlik, sunuculuk ve yapımcılık işleri ile de ilgilenen Vergara, şimdilerde kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündemden düşmemeyi sürdürüyor.

Birçok kez Emmy ve Altın Küre’ye aday olarak gösterilen başarılı oyuncu Sofia Vergara, geçtiğimiz haftalarda hayranlarını kahreden bir açıklama ile gündeme geldi. 7 yıllık evliliğinin bittiğini üzüntü içinde duyuran ve bu süreçte de kendilerine karşı daha hassas davranılmasını talep eden Vergara, ayrılık sürecinde Instagram hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunmayı da ihmal etmedi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Kolombiyalı güzel, son paylaşımları ile nefes kesti.

BOŞANDIĞINI DUYURMUŞTU

İmdilerde 51 yaşında olan güzel oyuncu Sofia Vergara, 2014 yılında meslektaşı Joe Manganiello ile tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. O dönemlerde birbirlerine olan aşkları ve bağlılıkları ile dikkat çeken ünlü çift, 1 yıl içerisinde evlilik kararı almıştı. 2015 yılında nikah masasına oturan çift sık sık mutluluk pozları verirlerken geçtiğimiz haftalarda hayranlarını derinden yaralayan bir açıklama ile gündeme geldi.

Boşanma kararı aldıklarını ortak bir açıklama ile duyuran Vergara- Manganiello çifti, gündeme bomba gibi düşen o açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz.”

CÜRETKAR POZLARI İLE NEFES KESTİ

Boşanma sonrasında sosyal medya hesabını daha da aktif kullanmaya başlayan Vergara, son paylaşımları ile sosyal medya kullanıcılarının nefeslerini kesti. Geçmiş zamanlarda çekilmiş olduğu pozları yayınlayan Vergara, ilk olarak siyah iç çamaşırı ile verdiği iddialı pozları ile dikkat çekti. Maziyi yad etmeye doymayan ünlü güzel sonrasında ise beyaz tanga giydiği pozlarını paylaştı. Vergana’nın seneler önce bir güneş kreminin reklamı için verdiği pozlarına sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Güneş kremine değil Vergara’nın muhteşem fiziğine odaklanan sosyal medya kullanıcıları, ‘Krem nerede?” yorumunda bulundu.