Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Siyonist İsrail'in Filistin Soykırımı ve BM'nin Müdahalesizliği

Siyonist İsrail, Filistin topraklarında işlediği soykırım suçuyla gündemde. BM'nin müdahale etmemesinin sebebi ise UNICEF'in Genel Müdürü Catherine Russell'in eşinin silah endüstrisindeki bağlantıları.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 18:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Siyonist İsrail'in Filistin Soykırımı ve BM'nin Müdahalesizliği

Siyonist İsrail'in Filistin Soykırımı

Siyonist İsrail işgal ettiği Filistin topraklarında 7 Ekim'den bu yana soykırım suçuna imza atıyor. Abluka altına aldığı Gazze'de fosfor bombası kullanan siyonistler bölgeye su gıda ve ilaç girişini kısıtladı. Camilerden kiliselere mülteci kapmlarına ve hastanelere kadar birçok noktayı hedef alarak insanlık suçu işleyen işgalci İsrail'e en büyük destek ise ABD ve Batı'dan geldi. Katliama müdahale etmesi beklenen Birleşmiş Milletler ise soykırımı kınamaktan öteye geçmedi. BM NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR?

BM'nin Müdahalesizliğinin Sebebi

Peki 'BM bu soykırımı durduramaz mı?' bu soruya Sara AlSharif isimli bir Eczacı sosyal medyada paylaştığı video ile yanıt verdi. BM İLE SİLAH ŞİRKETİ ARASINDA KARI-KOCA İLİŞKİSİ Meseleyi gerekçeleri ile birlikte açıklayan AlSharif, UNICEF'in Genel Müdürü Catherine Russell'in eşi Tom Donilon'un silah endüstrisinin en büyük hissedarı olan şirketin sahibi ve aynı zamanda misket bombası üretiminin de en büyük fon sahibi olduğunu belirterek katliama bilerek müdahale edilmediğini söyledi. İşte Gazze'deki soykırıma göz yumulmasının sebebi...

BM'nin Gösterisini Sürdürmek İçin İşe Alınmış Kişiler

Sara AlSharif, BM'nin Gazze'deki soykırıma müdahale etmemesinin sebebini açıklarken, UNICEF'in Genel Müdürü Catherine Russell'in eşi Tom Donilon'un silah endüstrisinin en büyük hissedarı olan şirketin sahibi olduğunu ve misket bombası üretiminin de en büyük fon sahibi olduğunu söyledi. Bu durumda BM'nin soykırıma müdahale etmemesinin, BM'nin gösterisini sürdürmek için işe aldığı kişilerin etkisi olduğunu belirtti.