Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Siyonist İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama Başladı

Siyonist İsrail'in Filistin'de yeni bir katliama başladığı ve Yahudi Haham David Weiss'in İsrail'e verdiği sert tepkinin gündemde olduğu belirtiliyor.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 09:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Siyonist İsrail Filistin'de Yeni Bir Katliama Başladı

Siyonist İsrail Yeniden Filistin'i İşgal Ediyor

Siyonist İsrail yıllardır işgal ettiği Filistin topraklarında yeni bir katliama başladı. 7 Ekim'de Hamas'ın düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu ile tarihinin en büyük kayıplarını veren İşgalci İsrail kadın, çocuk, yaşlı dinlemeden katliama başladı. Bölgede elektriği, suyu ve gıdayı kesen İsrail bir de fosfor bombası kullanarak savaş ve insanlık suçu işledi.

Yahudi Haham'dan Siyonist İsrail'e Tepki

Batı ve ABD İsrail'in imza attığı soykırıma destek verirken Yahudi bir Haham'ın İsrail'e verdiği sert tepki gündem oldu. 'Neturei Karta Uluslararası Siyonizme Karşı Birleşmiş Yahudilerden' olan Haham David Weiss, Siyonist İsrail'in Filistin'e yaptığının kabul edilemez olduğunu belirterek 'Siyonist İsrail devletinin hızlıca yok olmasını umuyor ve bunun için Tanrıya dua ediyoruz.' dedi.

Yahudi Haham Weiss'ten İsrail'e Tepki

Tüm Yahudiler İsrail'e karşı durmaya çağıran Haham Weiss, 'Yahudilik bunların sadece hemen sona ermesi gerektiğini değil sadece İsrail hükümetinin değil, İsrail devletinin tamamının suçlu olduğunu haykırır. Tanrı yardımcımız olsun.' ifadelerini kullandı.

Siyonist İsrail Devletinin Yok Olması İçin Dua Ediyoruz

Siyonist İsrail devletinin hızlıca yok olmasını umuyor ve bunun için Tanrıya dua ediyoruz. Yahudilik bunların sadece hemen sona ermesi gerektiğini değil sadece İsrail hükümetinin değil, İsrail devletinin tamamının suçlu olduğunu haykırır. Tanrı yardımcımız olsun.