Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de geri manevra yapan bir polis aracı, iki kadına çarptı, bir kadın hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 18:43

Şişli'de Polis Aracının Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Şişli'de Trafik Kazası: Polis Aracı İki Kadına Çarptı

İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşanan bir kaza, herkesi üzüntüye boğdu. Bir polis aracının geri manevra yaptığı sırada kaldırımda yürüyen iki kadına çarpması sonucu bir kadın hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.

Kaza Detayları

Olay, Büyükdere Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis aracı sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Ergül Kaya (43) ve Ayşegül Tufan (24) kaldırımda yürürken kazaya maruz kaldı.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Kaza sonrası bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ergül Kaya'yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayşegül Tufan'ı ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak alınan bilgilere göre, Ergül Kaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ayşegül Tufan'ın tedavisi ise devam ediyor.

Cenaze ve Aile İfadeleri

Ergül Kaya'nın cenazesi, hastaneden alınarak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından cenaze, Çankırı'da defnedilmek üzere aile üyeleri tarafından alındı. Dursun Kaya, eşinin sabah işe gitmek için evden çıkarken kazanın meydana geldiğini belirtti.

Dursun Kaya, "Hastanede yoğun çabalar olsa da eşimi kurtaramadılar. 20-25 dakika kalp masajı yapmışlar ama hayata döndürememişler." dedi.

Polis Memurunun Durumu

Kazaya karışan polis memuru, olayla ilgili yasal işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ailesi, yaşanan acıyı paylaşarak, diğer kadın yaralı için de dua ettiklerini ifade etti.

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i...

Şişli'de, polis aracının geri manevra yaparken kaldırımda yürüyen 2 kadına çarpması sonucu 1'i öldü, diğeri yaralandı. Hayatını kaybeden Ergül Kaya'nın eşi Dursun Kaya, Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.