Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şırdancı Mehmet'in THY Açıklamasıyla Gündem Olması

Şırdancı Mehmet, yaklaşık 2 ay önce THY uçağındaki yemeği beğenmeyerek, konudan çıkardığı şırdanları limon sıkarak yiyip sosyal medyada paylaşması sonucu 6 ay ceza almıştı. Cezasının dolmasına 4 ay kala İzmir'e uçmak isteyen Mehmet Sur'un isteği reddedildi. Şırdancı Mehmet, THY'yi çok özlediğini ve pişman olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 14:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şırdancı Mehmet'in THY Açıklamasıyla Gündem Olması

Şırdancı Mehmet'in THY Açıklamasıyla Gündem Olması

Şırdancı Mehmet olarak tanınan, bir dönem Masterchef'te yarışan Mehmet Sur, yaptığı son THY açıklaması ile gündem oldu. Şırdancı Mehmet, pişmanlığını açık açık dile getirdi. Yaklaşık 2 ay önce THY uçağındaki yemeği beğenmeyerek, konudan çıkardığı şırdanları limon sıkarak yiyen, bu anları da kayıt altına alıp sosyal medya hesabından paylaşan Şırdancı Mehmet Türk Hava Yolları'ndan 6 ay ceza yemişti.

Survivor All Star 2024'ün İlk Yarışmacısı Ağızları Açık Bıraktırdı!

Cezasının dolmasına 4 ay kala İzmir uçak bileti alan Mehmet Sur, çalışanlardan ricacı olarak, cezasının kaldırılmasını talep etti. Sur'un isteği reddedilince konuyla ilgili bir açıklama yaptı. "Çok Pişman Oldum"

İzmir uçağına alınmayan Şırdancı Mehmet Türk Hava Yolları'nı çok özlediğini ile getirerek, "Ben THY'yi çok özledim. Bir an önce cezamın bitmesini bekliyorum, çünkü THY ile uçmayı gerçekten çok özledim. Bir şırdan yedim, çok pişman oldum" dedi.

Ceza Aldıktan Sonra Kendisini Böyle Savunmuştu

Mehmet Sur, uçakta yaptığı o hareketin kendisine özgü bir mizah olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek olayın bu denli gündem olmasını anlamsız bulduğunu ifade etmişti. Sabah uyandığında insanlar tarafından 6 ay ceza yediğini öğrendiğini belirten Şırdancı Mehmet konuyla ilgili "Dedim ki yemişsek biz de başımın üstüne binmeyiz uçağa arabayla gideriz yolculuğumuza. Başka firmayı kullanırız, bütün cezamız bitti mi yine THY ile devam edeceğiz." dedi.

Ayrıca, THY'nin yemeklerini kötülediğini kabul etmediğini ve avukatı aracılığıyla cezaya itiraz edeceğini söylemişti.

Uçuş Yasağı Olan Şırdancı Mehmet Bakın Ne Yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağında çektiği videosuyla geçtiğimiz aylarda gündeme gelen 'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur yine adından söz ettirdi. Yasağın kırılacağını düşünen ünlü isim bilet alıp İzmir'e uçmak istedi. Cezası hala devam eden Sur, sosyal medyadan pişman olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulundu.

MasterChef yarışmasıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Mehmet Sur, bir süre önce Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağında yaptıklarıyla tepki çekmişti.

'Şırdancı Mehmet' olarak tanınan Mehmet Sur, uçuş esnasında yemek servisinin yapılmasının ardından tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yemişti.

Bu anları cep telefon ile kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Sur'a uçuş yasağı gelmişti. Yasağın kırılacağını düşünen ünlü isim bilet alıp İzmir'e uçmak istedi.

Cezası hala devam eden Sur, sosyal medyadan pişman olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulundu.6 ay olan cezası devam eden Şırdancı Mehmet şunları söyledi:"İzmir'e uçuşum vardı. Biletimi satın aldım geldim, burada uçamayacağımı, cezam olduğunu söylediler. Cezamın dolmasına 4 ay kaldı, rica ettim kabul etmediler. Paramı da iade ettiler. Ben THY'yi çok özledim. Bir an önce cezamın bitmesini bekliyorum, çünkü THY ile uçmayı gerçekten çok özledim. Bir şırdan yedim, çok pişman oldum."