Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sırbistan'da Altın Madalya Kazanan Milli Atıcılar Yurda Döndü

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde altın madalya kazanan Türk atıcılar, yurda döndü.

Yayın Tarihi: 28.10.2024 14:31
Güncelleme Tarihi: 28.10.2024 14:31

Sırbistan'da Altın Madalya Kazanan Milli Atıcılar Yurda Döndü

Sırbistan'da Altın Madalya Kazanan Atıcılar Yurda Döndü

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, havalı tabanca takım müsabakasında altın madalya kazanan milli sporcular Türkiye'ye döndü.

Türkiye Atıcılık Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli sporcular Yusuf Dikeç, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz, İstanbul'dan Ankara'ya hava yoluyla geçiş yaptı. Bu başarılı atletler, Esenboğa Havalimanı’nda Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Soner Başkaya, federasyon genel sekreter vekili Tolga Vural ve il temsilcisi Mustafa Atalay tarafından karşılandı.

Altın madalya kazanan takımda yer alan bir diğer milli sporcu Buğra Selimzade ise İstanbul'dan Trabzon'a ulaştı. Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde; Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz'dan oluşan ay-yıldızlı ekip, havalı tabanca takım finalinde Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek büyük bir başarı elde etti.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde havalı...

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde havalı tabanca takım müsabakasında altın madalya kazanan milli sporcular yurda döndü.