Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sinan Akçıl'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri İptal Edildi

Yeni hiti 'Kedi' ile son günlerde çok konuşulan Sinan Akçıl, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İstanbul Tuzla'da vereceği konserin son dakikada iptal edildiğini açıkladı. Konser alanının Aydilge ve Özgün'e verilmesi sebebiyle konserini 16 Eylül'e ertelemek zorunda kalan Akçıl, sitemini sosyal medyada dile getirdi. Ayrıca, Akçıl'ın Kuruçeşme'de verdiği konserden elde ettiği gelirin tamamını şehit ve gazi ailelerine bağışladığı da belirtildi.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 11:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sinan Akçıl'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri İptal Edildi

Yeni hiti 'Kedi' ile son günlerde çok konuşulan Sinan Akçıl, önceki gün büyük şok yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı İstanbul Tuzla'daki konseriyle kutlamak için sabırsızlanan sanatçıya son dakikada 'iptal' haberi geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son anda konser alanını Aydilge ve Özgün'e vermesi sebebiyle konserini 16 Eylül'e ertelemek zorunda kalan Akçıl, sitemini sosyal medyada dile getirdi.

Tuzla Belediyesi'nin ve konserini bekleyen sevenlerinin de yaşanan skandal nedeniyle zor durumda kaldığını söyleyen Akçıl'ın sitem dolu açıklamasında şu sözleri yer aldı: 'Maalesef 4 ay önceden 30 Ağustos'umuzu Tuzla adına kapattığımız için sahne kariyerimde ilk kez Zafer Bayramı'nda sahnede olamayacağım... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos'u Gülşen konseriyle kutlar ama biz de 16 Eylül'de Tuzla'da bayraklarımızla yeniden 30 Ağustos'u yaşarız.'

Akçıl'ın konseriyle ilgili alınan skandal kararın ardından ünlü müzisyenin sevenleri de tepkilerini 'Sinan Akçıl yalnız değildir', 'Milli ve dik duruşunun kimleri rahatsız ettiği belli' gibi mesajlarla gösterdi.

KURUÇEŞME'NİN GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE

Akçıl ayrıca önceki gün Kuruçeşme'de verdiği konserden elde ettiği gelirin tamamını şehit ve gazi aileleri ile devlet korumasındaki çocuklara bağışladı.

Akçıl'ın bu kararını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından 'Bu vefalı davranış için kendisine teşekkür ediyorum' dediği Akçıl'ın bu jestinin tüm sanat dünyasına örnek olmasını diledi.

Sinan Akçıl'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri İptal Edildi

Sinan Akçıl'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün Tuzla Sahil Meydanı'nda vereceği konser İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

İBB, aynı akşam meydanda Aydilge ve Özgün'ün konser vereceğini açıkladı.

4 ay önceden kendisine verilen alanın son anda 2 şarkıcıya verildiğini belirten Akçıl, 'Üzülerek söylemek isterim ki..Tuzla halkının ve benim büyük bekleyişimize rağmen 30 Ağustos Tuzla Sahil Meydan konserimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin 'son anda' alanı başka 2 şarkıcı arkadaşıma(Aydilge&Özgün) vermesi sebebiyle 16 Eylül e ertelenmek zorunda kalmıştır... Bilgi vermek istedim... 16 Eylülde onbinlercenizle çok daha çoşkulu görüşmek üzere Tuzla..Sayın başkanım Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Belediyesi de zor durumda kaldılar ama fazlasıyla telafi edeceğiz Allah ın iziniyle' dedi.

Sahne kariyerinde ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahnede olmayacağını belirten Akçıl, 'Maalesef 4 ay önceden 30 Ağustos umuzu Tuzla adına kapattığımız için,sahne kariyerimde ilk kez 'Zafer Bayramımızda' sahnede olamayacağım..Büyükşehir belediyesi Gülşen konserinde kutlar bu sene ama bizde 16 Eylül de Tuzla da bayraklarımızla yeniden 30 Ağustos u yaşarız merak etmeyin..Seyirci rekorları bizden sorulur... Allah a emanet olun canlar...'

A HABER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN