Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Silivri'de Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheli Yakalandı

Silivri'de uyuşturucu ticareti yapan bir kişi, polis denetimi sırasında kaçmaya çalışırken yakalandı.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 14:35
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 14:42

Silivri'de Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüpheli Yakalandı

Silivri'de Şüpheli Uyuşturucu Ticareti Yaparken Yakalandı

İstanbul'un Silivri ilçesinde gerçekleşen bir polis denetiminde, uyuşturucu ticareti yapmaya çalışan bir şüpheli gözaltına alındı. Olay, Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi.

Kovalamaca ve Yakalama

Dün gerçekleştirilen denetimde, taksi içerisinde bulunan D.K. isimli şüpheli, arka koltuğa bırakmış olduğu çantayı terk ederek kaçmaya çalıştı. Ancak, bu kaçış anı hızlıca fark edildi ve polis ekipleri şüpheliyi peşine düştü.

Kıyafet Değiştirerek İzini Kaybettirmeye Çalıştı

Kovalamaca esnasında, D.K. kıyafetlerini çıkartarak plaja yönelmeye çalıştı. Ancak, polis ekipleri onu kısa sürede yakalamayı başardı.

Uyuşturucu Ele Geçirildi

Yakalanan D.K.'nin bıraktığı çantada, 60,21 gram esrar, ayrıca kıyafetlerinde ise 2,3 gram sentetik uyarıcı bulundu. Ayrıca, Fener Mahallesi’ndeki ikametinde ve iş yerinde yapılan aramalarda toplam 133,24 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adli Süreç

D.K.'nin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi.

Silivri'de polis denetimi sırasında içinde uyuşturucu bulunan çantayı taksiye bırakarak kaçmaya...

Silivri'de polis denetimi sırasında içinde uyuşturucu bulunan çantayı taksiye bırakarak kaçmaya çalışan şüpheli adliyeye sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramalarda, D.K'nin takside bıraktığı çantada 60,21 gram esrar ile kovalamaca esnasında çıkardığı pantolonda klipsli poşetler halinde 2,3 gram sentetik uyarıcı ele geçirildi. Polislerce D.K'nin Fener Mahallesi'ndeki ikameti ve iş yerinde yapılan aramada ise 133,24 gram uyuşturucu bulundu.