Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör küslüğünün nedeni bambaşka çıktı

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin önde gelen isimleri Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasındaki yakınlaşma sahnesi etrafında dönen dedikodular, medyanın uzun süre ilgi odağı oldu. Aralarında soğuk rüzgarlar esen bu iki tanınmış oyuncu, son zamanlarda Cannes Film Festivali'nde bir araya gelmiş ve aralarındaki buzları eritmişlerdi. Set içinde yaşanan bu tansiyonun arkasındaki nedenler nihayet gün yüzüne çıkmış bulunuyor...

Yayın Tarihi: 03.05.2024 11:54
Güncelleme Tarihi: 03.05.2024 11:54

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör küslüğünün nedeni bambaşka çıktı

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin sevilen karakterleri Fatih ve Doğa'yı canlandıran Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasındaki romantik ilişki söylentileri, dizi hayranları arasında büyük bir merak konusu olmuştu. Ancak bu ilişkinin kısa sürdüğüne dair söylentiler de yayıldı.

İkili arasındaki ayrılık sonrası, set içinde yaşanan bir öpüşme krizi iddiası magazin dünyasında uzun süre dillendirildi. Aynı dönemde, dizinin Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek'in bir röportajında dile getirdiği, 'Sevgiliyken dünyanın en büyük âşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor...' şeklindeki sözleri, Doğukan Güngör tarafından sosyal medyada beğeniyle karşılandı.

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, yakınlaşma sahnesi nedeniyle aralarında oluşan anlaşmazlık sonrası bir süre mesafeli durmuşlardı. Ancak, Cannes Film Festivali'ne katılan dizi ekibi içinde yer alarak, iki ünlü isim arasındaki buzlar eridi. Set içinde yaşanan bu anlaşmazlığın perde arkası nihayet açığa kavuştu.

'Aramızda Kalmasın' programında yer alan bilgilere göre; Sıla Türkoğlu'nun sette yaşadığı öpüşme sahnesi krizinin altında, o sıralar ilişki içinde olduğu Alp Navruz'un olduğu ortaya çıktı. Türkoğlu'nun, Navruz ile birlikteyken dizi içindeki başrol partneri Doğukan Güngör ile olan samimi sahnelerde rahatsızlık hissettiği ve bu durumun setteki atmosferi gerdiği belirtildi.