Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sibel Can İzmir Konseri ve Kilolu Hali

Sibel Can İzmir konseriyle gündemde. Şarkıcı, kilolu haliyle dikkat çekti. Sosyal medyada tartışma yarattı.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 23:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sibel Can İzmir Konseri ve Kilolu Hali

Sibel Can İzmir Konseri ve Kilolu Hali

Herkesin sevdiği isimlerin başında gelen Sibel Can, İzmir'de konser verdi. Hayranlarıyla buluşan ve sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can, sahneye siyah uzun bir elbiseyle çıktı. Arkası yırtmaçlı elbisesiyle oldukça şık gözüken Can, aldığı kilolarla geceye damga vurdu. Gören şaşırdı Sibel Can'ın kilolu hallerini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medya hesabından paylaştığı karelere uzak olan Sibel Can için bazıları, 'Shopsuz hali buymuş' derken bazıları ise 'Diyeti bozmuş' dedi.

Sibel Can'ın Özel Hayatı

Hakan Ural'la 1988-1999 yılları arasında evli kalan ve Melisa Ural ile Engincan Ural adında iki evladı olan Sibel Can, 2000 yılında Sulhi Aksüt ile nikah masasına oturdu. Ünlü şarkıcının 10 yıl süren evliliğinden Emir Aksüt adında bir evladı daha oldu. 3 çocuk annesi Sibel Can, kariyeri kadar özel hayatıyla da sıkça adından söz ettirdi.

Sibel Can'ın Kilolu Görüntüleri

Ünlü şarkıcı şimdi ise konser görüntüleriyle gündem oldu. 3 gün önce İzmir'de sahne alan şarkıcı, konserden görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle kamera karşısına geçen Sibel Can'ın paylaşımı büyük beğeni aldı. Bugün ise konserden yeni görüntüler sosyal medyaya düştü. Ancak görüntülerde Sibel Can'ın kendi paylaştıklarının aksine bir hayli kilo aldığı görüldü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcının konser görüntüleri hakkında yorumda bulundu.