Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şevval Şahin, Bodrum Tatilinde Murat Kazancıoğlu ile Romantik Anlar Yaşıyor

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Murat Kazancıoğlu ile Bodrum tatilinde romantik anlar yaşıyor. Şahin, sevgilisi ve yeğeniyle keyifli zaman geçirirken objektiflere takıldı.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 08:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şevval Şahin, Bodrum Tatilinde Murat Kazancıoğlu ile Romantik Anlar Yaşıyor

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Haziran 2021’de Yiğit Marcus Aral’dan olaylı şekilde ayrılmıştı.

Sonrasında işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan genç model, özel hayatıyla sıkça magazin gündemine geliyor. Yaklaşık iki haftadır Bodrum'da tatil yapan Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu çifti, önceki gün Yalıkavak'taki Momo Beach'te objektiflere yansıdı.

YEĞENİYLE OYNADI

Erken saatlerde sevgilisiyle plajın yolunu tutan tescilli güzel, suda yeğeniyle oynadı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Şahin, minik kızla keyifli zaman geçirdi.

TATİLDE ROMANTİK ANLAR

Sıcağa dayanamayıp kendini Ege'nin serin sularına bırakan 23 yaşındaki model, daha sonra Murat Kazancıoğlu ile deniz keyfi yaptığı sırada öpüşerek aşk tazeledi. Sosyal medyada paylaştığı tatil pozlarıyla adından söz ettiren Şevval Şahin’in, şezlongta sevgilisinin kucağına oturup sohbet ettiği anlar objektiflere böyle yansıdı.

Son zamanların en fazla konuşulan ismi olan Şevval Şahin, hız kesmeden tatiline devam ediyor.

Bir ara yurt dışına çıkan Şahin, şimdilerde rotayı Bodrum'a çevirmiş durumda. Bodrum'da tatiline devam eden Şahin, eğlenceli karelerini de hayranlarının beğenisine sunuyor.

Bu defa kucağında çocuk

Tatiline devam eden Şahin'in yanında bu defa ablası Ceyda Şahin’in bebeği Eva Mira vardı. Şevval tüm gün 2 yaşındaki yeğeni ile ilgilendi. Oyunlar oynadı, kucağından indirmedi. Görenler de “Şevval’e annelik yakışır” yorumunu yaptı. Şevval Şahin, Eva Mira ile tüm gün ilgilendi. Ünlü model Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan Haziran 2021’de ayrılmıştı. Sonrasında da oyuncu Burcu Özberk’in 2020’de yılında sevgili olduğu işletmeci Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. 23 yaşındaki Şahin, Murat Kazancıoğlu ile Bodrum'da objektiflere takılmıştı.