Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sevda Aktolga: Hababam Sınıfı'nın Unutulmaz Yıldızı

Hababam Sınıfı'nın yanı sıra Şaban Oğlu Şaban ve Gülen Gözler gibi filmlerde performans sergileyen ünlü oyuncu Sevda Aktolga'nın gençlik yıllarındaki duru güzelliği ve son haline dair değişimi sosyal medyada konuşuluyor.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 19:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sevda Aktolga: Hababam Sınıfı'nın Unutulmaz Yıldızı

Hababam Sınıfı'nın Unutulmaz Yıldızı: Sevda Aktolga

Hababam Sınıfı'nın yanı sıra . Gülen Gözler, Şaban Oğlu Şaban gibi filmlerde sergilediği performansla o döneme damga vuran ünlü oyuncu Sevda Aktolga gençlik yıllarındaki duru güzelliğiyle kendine hayran bırakmıştı.

Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Şener Şen'in de kadrosunda yer aldığı Şaban Oğlu Şaban filminde Selma rolüyle de hafızalara kazanan Sevda Tolga'nın son hali başta Twitter olmak üzere sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanımakta zorlandı.

Yeşilçam'ın genç oyuncu kategorisinde ön plana çıkan Sevda Aktolga Hababam Sınıfı serisinde Adile Naşit, Kemal Sunal ve Münir Özkul gibi usta oyuncularla birlikte ekranlarda yer aldı. Hababam Sınıfı film serisinin yanı sıra Kemal Sunal ile birlikte ortaklaşa projelerde yer almış olan Aktolga, Şaban Oğlu Şaban ve Gülen Gözler gibi filmlerde de performansını ortaya koydu.