Şerif Sezer'in Yalı Çapkını'ndaki Hattuç Hala Karakteri ve Hayat Hikayesi

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterini canlandıran Şerif Sezer'in hayat hikayesi ortaya çıktı. Şerif Sezer, ikiz kardeşini kaybetmesi ve annesiz büyümesi gibi zorluklarla başa çıkmış bir usta oyuncudur. Okumak için evden kaçan ve otelde garsonluk yaparak geçimini sağlayan Sezer, sonunda tiyatroya geri dönerek büyük bir çıkış yapmıştır.

Şerif Sezer'in Yalı Çapkını'ndaki Hattuç Hala Karakteri ve Hayat Hikayesi

Yalı Çapkını'nın Reyting Rekortmeni Hattuç Hala Karakteri

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterini canlandıran usta oyuncu Şerif Sezer'in yürek burkan hayat hikayesi gündeme geldi. Yalı Çapkını reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, İrem Altuğ ve Taro Emir Tekin gibi isimleri bulunduran Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in hayat hikayesi ortaya çıktı.

İkiz Kardeşini Kaybetti, Annesiz Büyüdü

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Yalı Çapkını, dünyanın dört bir yanından büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizide Hattuç Hala'yı canlandıran Şerif Sezer aslen Bursalıdır. Zeytincilikle uğraşan ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Sezer, ikiz kardeşini daha küçük yaşta kaybetti. Sezer difreti hastalığına yakalanan ikiz kardeşini küçük yaşta toprağa verdi. Henüz 8 yaşındayken anne ve babası boşanan Şerif Sezer, babasıyla yaşadı. Başka şehire yerleşen annesinin yanına gidemeyen Sezer, annesiz büyümek zorunda kaldı.

Okumak İçin Evden Kaçtı, Otelde Garsonluk Yaptı

Küçük yaşta tiyatroyla tanışan Şerif Sezer okumak istese de ailesinden onay alamadı. Uygun bir talip bulunduğunda evlendirileceğini duyan ünlü oyuncu, çareyi evden kaçmakta buldu. Ankara'daki annesiyle irtibat kuran Şerif Sezer kimliğini de alarak babasının yanından kaçtı. Şerif Sezer bütün baskılara rağmen Ankara Devlet Tiyatrosu'na girmeye hak kazandı. Tiyatro eğitimi gördüğü yıllarda Siyasal Bilimler Fakültesi'nden bir gençle evlenen Şerif Sezer, eşinin işleri dolayısıyla Paris'e taşınmak zorunda kaldı. Gurbette yapamayan duayen oyuncu, Türkiye'ye geri döndü ve birkaç yıl sonra felsefeci Azmi Arna ile evlendi. İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda boş yer olmadığı için ünlü bir otelde garsonluk yaptı. 4 yıl sonra tiyatroya geri dönme fırsatı bulan usta oyuncu; Hakkari'de Bir Mevsim, Yol, Av Zamanı gibi projelerde yer alarak büyük bir çıkış yakaladı. Usta oyuncunun bu evlilikten Deniz Arna isminde bir kızı bulunuyor.

-