Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Serenay Sarıkaya'nın Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Tercihleri

Serenay Sarıkaya'nın takipçileri, ünlü oyuncunun nasıl bu kadar hızlı kilo verdiğini merak ediyor. Serenay Sarıkaya, su tüketimini arttırıp karbonhidrat ve şekeri hayatından çıkardı. Bikram yoga adı verilen sıcak yoga yöntemiyle sağlıklı kalıyor ve cildi güzelleşiyor. Organik beslenmeyi tercih eden güzel oyuncu, gluten içeren besinleri sofrasında istemiyor ve badem, yumurta ve zeytin tüketiyor.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 23:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Serenay Sarıkaya'nın Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Tercihleri

Serenay Sarıkaya'nın Kilo Verme Yöntemleri

Serenay Sarıkaya, dış görünümüne çok önem verdiğini söyledi ve aldığı kiloları geri vermek için hemen eski beslenme düzenine döndüğünü açıkladı. Şok diyetler yapmayan güzel oyuncu, su tüketimini arttırıp karbonhidrat ve şekeri hayatından çıkardı.

Serenay Sarıkaya'nın Spor Yapma Alışkanlıkları

Serenay Sarıkaya, 90 dakika boyunca 26 seri yoga hareketi yapıyor ve bu sayede kilo veriyor ve toksinlerini atıyor. Ayrıca düzenli olarak pilates ve yürüyüş yapıyor. Bikram yoga adı verilen sıcak yoga yöntemiyle de sağlıklı kalıyor ve cildi güzelleşiyor.

Serenay Sarıkaya'nın Beslenme Tercihleri

Serenay Sarıkaya, karbonhidratı hayatından tamamen çıkartmayı tercih ediyor ve glikoz içeren besinleri de tüketmemeye özen gösteriyor. Organik beslenmeyi tercih eden güzel oyuncu, gluten içeren besinleri sofrasında istemiyor ve badem, yumurta ve zeytin tüketiyor. Sağlıklı beslenme de Serenay Sarıkaya güzellik sırları arasında önemli bir yerde bulunuyor.