Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Serenay Sarıkaya'nın Milano'daki Mücevherli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisindeki başarılı performansıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, Milano'da Fransız mücevher markasının elçisi olarak poz verdi. Sarıkaya'nın cesur paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 11:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Serenay Sarıkaya'nın Milano'daki Mücevherli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Serenay Sarıkaya'nın Milano'daki Mücevherli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisindeki başarılı performansıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya her yaptığıyla olay oluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin son pozları sosyal medyayı salladı. Toz pembe elbisesiyle birbirinden iddialı pozlar veren güzel oyuncu çömelerek poz verdi. Sarıkaya'nın cesur paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü isme sosyal medyada; 'Kaç defa beğeni tuşuna bastım', 'Muhteşemsin', 'Bayıldım', 'Harika görünüyorsun', 'Seranay aurası diye bir şey var' gibi yorumlar yapıldı.

İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın filmiyle kazanan Sarıkaya, sonrasında Plajda filminde rol aldı. İlk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı dizisinde yer alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Sinan Çetin tarafından hazırlanan Limon Ağacı dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Dizinin sona ermesinin ardından Adanalı dizisinde rol almaya başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ardından Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinin başrolünde yer alarak popüleritesini arttırdı.

Fransız mücevher markasının elçisi olarak Milano'ya gitti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Fransız mücevher markasının elçisi olarak Milano'ya gitti. Oyuncunun Milano paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Serenay Sarıkaya marka elçisi olduğu Fransız mücevher markası için Milano'ya gitti. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Aile dizisiyle beğeni toplayan oyuncu Milano'daki paylaşımlarıyla gündeme geldi. Sarıkaya’nın fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Sportmax imzalı pembe bir elbise giyen oyuncu, çeşitli mücevherlerle kombinini tamamladı. Marka elçisi olan Sarıkaya geçtiğimiz yıl Paris'e gitmişti.