Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Serdar Dursun, Fenerbahçe'de Kalma Kararı Aldı

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Serdar Dursun, bu sezon takımda kalmaya karar verdi. Dursun, Macaristan ekibi Ferencvaros'tan gelen teklifi geri çevirdi ve Fenerbahçe'de kalma kararı aldı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal da Serdar'ın planlarının takımın geleceği için önemli olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 08.07.2023 01:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Serdar Dursun, Fenerbahçe'de Kalma Kararı Aldı

Serdar Dursun, Fenerbahçe'de Kalma Kararı Aldı

Son iki sezonda ayrılık dedikodularıyla anılan Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Serdar Dursun, bu sezon takımda kalmaya karar verdi. Yurt içinden ve yurt dışından birçok teklif alan Dursun, bu yaz transfer döneminde Macaristan ekibi Ferencvaros'tan gelen teklifi iki sebep dolayısıyla geri çevirdi. Ferencvaros'un teklif ettiği maaşı düşük bulan 31 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'de teklif edilen ücretin neredeyse iki katını kazanıyor. Ayrıca, İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle daha çok şans bulacağına inanan Dursun, bir önceki Kartal döneminde iyi performans göstermiş ve Milli Takım'a kadar yükselmişti.

Serdar Dursun, Fenerbahçe'de Kalma Kararı Aldı

Tecrübeli golcü, ekstra bir teklif gelmedikçe Fenerbahçe'de kalmayı planlıyor. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal da imza töreninde Serdar'ın planları içerisinde olduğunu belirtmişti.