Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Seray Sever ve Eray Sünbül'ün Mutlu Evliliği ve İkizleri

Ünlü sunucu Seray Sever, eşi Eray Sünbül ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıl ikiz kızları Sofia ve Alya'yı dünyaya getiren Sever, hamilelik sürecinde babasını kaybetmiştir. Şu anda Bodrum'da tatilde olan Sever, sosyal medya hesabından kızlarıyla çekildiği fotoğrafı paylaşmıştır.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 15:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Seray Sever ve Eray Sünbül'ün Mutlu Evliliği ve İkizleri

Seray Sever ve Eray Sünbül'ün Mutlu Evliliği

Eray Sünbül ile mutlu bir evlilik sürdüren Seray Sever, geçtiğimiz yıl ikiz kızları Sofia ve Alya'yı dünyaya getirmişti. Daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi gören ünlü isim, zorlu bir sürecin ardından Altunizade'de özel bir hastanede sezaryen doğum yapmıştı.

Sofia'yı Babama Benzetiyorum

Seray Sever, hamileliğinin son günlerine yaklaşırken babası Tamer Sever'i kaybetmenin acısını yaşamıştı. TV8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına konuk olan sunucu, bebeklerinin kime benzediği sorusuna, Sofia'yı babama benzetiyorum. Alya da Eray'ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar yanıtını vermişti.

Aşklarım

Şimdilerde ikiz kızları ile Bodrum'da tatilde olan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmayı ihmal etmiyor. Sever, Sofia ve Alya ile çekildiği tatil karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim paylaşımına Aşklarım notunu düştü. Sosyal medya kullanıcıları Maşallah Seray Hanım büyüdüler. Tabi bir de size sormak lazım yorumunda bulundu.