Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Semiramis Pekkan: Kalabalığın İçindeki Yalnızlık

Semiramis Pekkan, YouTube kanalında 'Kalabalığın İçindeki Yalnızlık' başlığıyla hayatına dair merak edilenleri paylaştı. Pekkan, Ercüment Karacan ile olan evliliğinden doğan oğlu Emir'in lösemi hastalığına yenik düşmesi hakkında konuştu. Ayrıca, yalnızlığın güzel bir duygu olduğunu ancak en acı yalnızlığın kalabalıkların içinde olduğunu belirtti ve mevsimlere göre kıyafet renklerini değiştirdiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 12:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Semiramis Pekkan: Kalabalığın İçindeki Yalnızlık

Semiramis Pekkan, YouTube kanalında, 'Kalabalığın İçindeki Yalnızlık' başlığı ile hayatına dair merak edilenleri paylaştı.

Pekkan, 1974–1986 yılları arasında evli kaldığı Ercüment Karacan ile birlikteliğinden 1979'da dünyaya gelen oğlu Emir'in beş yaşındayken lösemi hastalığına yenik düşmesi hakkında konuştu.

O CİDDİ KAYIPTA ALLAH'IMLA KONUŞTUM

74 yaşındaki sanatçı, “Hiç haksızlığa uğradınız mı? Bu durumlarda tepkiniz ne olur?” sorusuna yanıt verdi. Alıntı Metni

EN ACI YALNIZLIK KALABALIKLARIN İÇİNDEKİ

Semiramis Pekkan, Yalnızlık çok güzel bir duygu ama benim için en acı yalnızlık kalabalıkların içindeki. Çok hissetmişimdir bunu. Tatile yalnız başıma gitmem. Güzel bir şey yaşayacaksam arkadaşlarımla paylaşmayı severim dedi.

HEMŞİRE VEYA DOKTOR OLMAM LAZIMDI

Mevsimlere göre kıyafetlerinin renginin de değiştiğini dile getiren sanatçı, Kışın pembe giymem. Renkleri mevsimlere göre kullanmayı seviyorum. Kışın griler, beyazlar. Beyaz baş rengim. Belki de benim hemşire veya doktor olmam lazımdı. Pembe rengi de yazın kullanmayı çok seviyorum ifadelerini kullandı.