Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sema Ergenekon'un Usta Kalemiyle Buluşan Yargı Dizisi

Sema Ergenekon'un usta kalemiyle Ali Bilgin rejisiyle buluşan Yargı dizisi, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i ağırlıyor. Dizinin yeni bölümünde, Mercan'ı kaçıran Filiz trafik kazası geçirir ve Ceylin, Filiz'e yardım eden Dilek'ten hesap sorar. Eren Komiser, sevgilisi Dilek'i suçluyu yardım etmekten gözaltına alır. Ilgaz ve Ceylin, Mercan'a ulaşmak için birlikte çalışır. Trafik kazasına karışan şahıs annesine haber verir ve Filiz ve Mercan'ı sağlık ekiplerine teslim eden aile, kazanın üstünü örtmenin yollarını arar. Avukat Nil, Ceylin ve Ilgaz'a rağmen Dilek'in avukatlığını üstlenir. Filiz, yurt dışına gitme planları yapar. Ekip, Filiz'i bulmak için çeşitli ipuçlarına ulaşır ve onu yakalar. Ceylin ile Mercan'ın kavuşması duygusal anlara sahne olur, ancak Mercan anne ve babasını hatırlamaz.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 08:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sema Ergenekon'un Usta Kalemiyle Buluşan Yargı Dizisi

Sema Ergenekon'un Usta Kalemiyle Buluşan Yargı Dizisi

Sema Ergenekon'un usta kalemiyle Ali Bilgin rejisiyle buluşan Yargı dizisi, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'i ağırlıyor. Dizide ayrıca Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler yer alıyor.

Yeni Bölüm Özeti

Dizinin yeni bölümünde, Mercan'ı kaçıran Filiz trafik kazası geçirir ve Ceylin, Filiz'e yardım eden Dilek'ten hesap sorar. Eren Komiser, sevgilisi Dilek'i suçluyu yardım etmekten gözaltına alır. Ilgaz ve Ceylin, Mercan'a ulaşmak için birlikte çalışır. Trafik kazasına karışan şahıs annesine haber verir ve Filiz ve Mercan'ı sağlık ekiplerine teslim eden aile, kazanın üstünü örtmenin yollarını arar. Avukat Nil, Ceylin ve Ilgaz'a rağmen Dilek'in avukatlığını üstlenir. Filiz, yurt dışına gitme planları yapar. Ekip, Filiz'i bulmak için çeşitli ipuçlarına ulaşır ve onu yakalar. Ceylin ile Mercan'ın kavuşması duygusal anlara sahne olur, ancak Mercan anne ve babasını hatırlamaz.