Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selin Gurdikyan Miss Supranational Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Ediyor

22 yaşındaki Gurdikyan önceki gün yarışmanın ön eleme gecesinde podyumda yürüdü. Gurdikyan, bugün gerçekleşecek finalde Türkiye’yi temsil edecek. Neşe Erberk, kızının moralinin çok iyi olduğunu söyledi. Selin Gurdikyan ülkemizi bu yıl Miss Supranational yarışmasında temsil ediyor. Geçtiğimiz yılın Türkiye 3. güzeli seçilen Selin Gurdikyan, 1984 Avrupa güzeli Neşe Erberk'in de kızı. 14 Temmuz'da Polonya'da gerçekleşecek olan Miss Supranational öncesi jürinin karşısına çıkan model, duygularını sosyal medyada anlattı.

Yayın Tarihi: 14.07.2023 15:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Selin Gurdikyan Miss Supranational Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Ediyor

Selin Gurdikyan Ülkemizi Miss Supranational Yarışmasında Temsil Ediyor

22 yaşındaki Gurdikyan önceki gün yarışmanın ön eleme gecesinde podyumda yürüdü. Gurdikyan, bugün gerçekleşecek finalde Türkiye’yi temsil edecek. Neşe Erberk, kızının moralinin çok iyi olduğunu söyledi: “Selin heyecanlı, morali çok iyi. Kızımla gurur duyuyorum. İngilizce ve Fransızca bildiği için iyi iletişim kuruyor. Yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi var. Köy okullarının kırtasiye ve kitap ihtiyacını gideriyor. Yarışmada bu yönü de dikkat çekecek.”

BANA OY VERİN

Selin Gurdikyan, sosyal medya hesabından geceye dair kareler paylaşarak şu notu yazdı: “14 Temmuz’da gerçekleşecek Miss Supranational’ın final gecesine az kaldı. İlk 12’ye girebilmem için Miss Supranational aplikasyonunu indirip Fan Vote kısmından Türkiye’ye oy verin.”

Selin Gurdikyan'ın Duyguları Sosyal Medyada

Selin Gurdikyan ülkemizi bu yıl Miss Supranational yarışmasında temsil ediyor. Geçtiğimiz yılın Türkiye 3. güzeli seçilen Selin Gurdikyan, 1984 Avrupa güzeli Neşe Erberk'in de kızı. 14 Temmuz'da Polonya'da gerçekleşecek olan Miss Supranational öncesi jürinin karşısına çıkan model, duygularını sosyal medyada şu sözler ile anlattı: 'Konfor yerine cesaret. Dün hayatımın en gergin anlarından biriydi. Sahnenin arkasında ellerimin uyuştuğunu hissediyordum. Sonra nefes aldım ve ilk adımımı sahneye attım. Konfor alanlarımızın dışına çıkmanın bizi dönüştürdüğüne inanıyorum. Her şey o ilk adımı atma cesaretiyle başlıyor. Sonunda daha dayanıklı ve daha tecrübeli bir benlikle ortaya çıkıyoruz.'