Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selin Ciğerci'nin Zayıflama ve Form Koruma Sırları

Instagram fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, zayıflama ve form koruma sırlarını açıkladı. Ciğerci, aralıklı oruç yaparak ve sebze ağırlıklı beslenerek formunu koruduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl boşanan Ciğerci, tektaşıyla dikkat çekti ve ilişkiler konusunda flört aşamasında olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 30.07.2023 12:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Selin Ciğerci'nin Zayıflama ve Form Koruma Sırları

Selin Ciğerci'nin Zayıflama ve Form Koruma Sırları

Instagram fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başarıyor. Ciğerci, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Zayıflığıyla dikkat çeken Ciğerci Nişantaşı'nda görüntülendi. Fit haliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni, '57 kiloyum. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde bir öğün yiyorum. Aralarda minik şeyler atıştırıyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum' dedi. Geçtiğimiz yıl Gökhan Çıra'dan ikinci kez boşanan Ciğerci, tektaşıyla dikkat çekti. Snob Magazin'in haberine göre; Ciğerci, 'Kendim aldım. Aşk istemiyorum. Hayatımda ilk kez yalnız yaşıyorum. Kıbrıs'ta erkek arkadaşımla ufak bir tatil yaptım. Hayatımda ciddi ilişki yok. Flörtüzüm. Beni eğlendirsinler ve mutlu etsinler. Ciddi ilişkide yıpranma oluyor. Kadınlar olarak mutlu olmayı hak ediyoruz' diye konuştu.

Selin Ciğerci formunu nasıl koruduğunu açıkladı!

Selin Ciğerci, boşandıktan sonraki değişimini anlattı! Ünlü isim formunu nasıl koruduğunu açıkladı. Selin Ciğerci, Nişantaşı'nda görüntülendi. Fit haliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni, '57 kiloyum. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde bir öğün yiyorum. Aralarda minik şeyler atıştırıyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum' dedi. Geçtiğimiz yıl Gökhan Çıra'dan boşanan Ciğerci, tektaşıyla dikkat çekti. Snob Magazin'in haberine göre; Ciğerci, 'Kendim aldım. Aşk istemiyorum. Hayatımda ilk kez yalnız yaşıyorum. Kıbrıs'ta erkek arkadaşımla ufak bir tatil yaptım. Hayatımda ciddi ilişki yok. Flörtüzüm. Beni eğlendirsinler ve mutlu etsinler. Ciddi ilişkide yıpranma oluyor. Kadınlar olarak mutlu olmayı hak ediyoruz' diye konuştu.