Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selen Görgüzel Bodrum'da Tatilin Keyfini Çıkarıyor

2014 yılında İtalya'nın Roma kentinde nikâh masasına oturduğu Hamdi Alkan'dan Mart 2022'de tek celsede boşanan Selen Görgüzel, önceki gün Bodrum Azka Otel'de deniz ve güneşin keyfini çıkarttı. İşlerden vakit bulup sahile inen 44 yaşındaki güzel, çocukların kumdan havuz yaptıklarını görünce yanlarına oturarak, çocuklarla beraber havuz yapmaya başladı. Kumdan havuza kova ile su taşıyan şarkıcı, 'Çocuklar çok çalıştık. Hadi bakalım hep beraber denize giriyoruz' diyerek, kendini Bardakçı Koyu'nun serin sularına bıraktı. Şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan Selen Görgüzel, sezonun yorgunluğunu popüler tatil bölgesinde atarken, çocuklarla adeta çocuk olup eğlenceli vakit geçirdi. Moral depoladığı Bodrum tatilinde neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü isim, 'Aşkı bulup çocuk yapabilirim' açıklamasını yaparak, çocuk özlemini de dile getirdi.

Yayın Tarihi: 05.07.2023 15:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Selen Görgüzel Bodrum'da Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Selen Görgüzel Bodrum'da Tatilin Keyfini Çıkarıyor

2014 yılında İtalya'nın Roma kentinde nikâh masasına oturduğu Hamdi Alkan'dan Mart 2022'de tek celsede boşanan Selen Görgüzel, önceki gün Bodrum Azka Otel'de deniz ve güneşin keyfini çıkarttı.

KUMDAN HAVUZ YAPTI

İşlerden vakit bulup sahile inen 44 yaşındaki güzel, çocukların kumdan havuz yaptıklarını görünce yanlarına oturarak, çocuklarla beraber havuz yapmaya başladı.

HEP BERABER DENİZE GİRİYORUZ

Kumdan havuza kova ile su taşıyan şarkıcı, 'Çocuklar çok çalıştık. Hadi bakalım hep beraber denize giriyoruz' diyerek, kendini Bardakçı Koyu'nun serin sularına bıraktı.

Şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan Selen Görgüzel, sezonun yorgunluğunu popüler tatil bölgesinde atarken, çocuklarla adeta çocuk olup eğlenceli vakit geçirdi.

SELEN'İN ÇOCUK ÖZLEMİ

Moral depoladığı Bodrum tatilinde neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü isim, 'Aşkı bulup çocuk yapabilirim' açıklamasını yaparak, çocuk özlemini de dile getirdi.

Oyunculuk Kariyerinden Şarkıcılığa Geçiş

Oyunculuk performansları ile güçlü bir çıkış yakalayan sonrasında ise rotasını şarkıcılığa çevirerek kariyeri adına radikal bir karara imza atan Selen Görgüzel, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda sahne almış olduğu bir mekanda usta sanatçı Kayahan’ın şarkısını söylerken kayda alınan ve detone olduğu anlar ile sosyal medyanın gündemine oturan Görgüzel, o görüntülerde sesinin yavaşlatılmış olduğunu ve bunun bilerek yapıldığını ileri sürerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Sesine güvendiğini ve sosyal medyaya düşen görüntülerin gerçeği yansıtmadığını her fırsatta dile getiren Selen Görgüzel, son dönemlerde güzelliğe olan düşkünlüğü ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Yüz güzelliğinin yanı sıra fit hali ile de adından söz ettiren 44 yaşındaki Görgüzel, son olarak iş için gittiği Bodrum’da görüntülendi.

Bir otelin yaz konserleri etkinliği için Bodrum’a giden Görgüzel, işten fırsat bulduğu vakitlerde de plaja inerek denizin tadını çıkardı.

Bir ara çocuklar ile oynadığı görülen Görgüzel, yaptığı açıklama ile olay yarattı.