Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sefo ve Çakal Oligark İstanbul'da Kavga Etti

Sefo ve Çakal, Oligark İstanbul adlı mekanda kavga etti. İki rapçinin yıldızı hiçbir zaman barışmadı. Sefo son şarkısında da Çakal’a gönderme yaptı. İkili Oligark adlı mekandaki bir etkinlikte karşılaşması sonrasında mekanda birbirlerine girdiler. Olaya iki tarafın arkadaş çevresinin de dahil olmasıyla mekandaki müşteriler nereye kaçacaklarını şaşırdı.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 01:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sefo ve Çakal Oligark İstanbul'da Kavga Etti

Sefo ve Çakal Oligark İstanbul'da Kavga Etti

Sefo ve Çakal, Oligark İstanbul adlı mekanda kavga etti. Hakan Kanburoğlu’nun özel haberine göre; İki rapçinin yıldızı hiçbir zaman barışmadı. Sefo son şarkısında da Çakal’a gönderme yaptı. İkili Oligark adlı mekandaki bir etkinlikte karşılaşması sonrasında mekanda birbirlerine girdiler. Olaya iki tarafın arkadaş çevresinin de dahil olmasıyla mekandaki müşteriler nereye kaçacaklarını şaşırdı. Daha önce Sefo ile ilgili ”Salakmışım, Affettim’i Mahvettim’e benzetecek kadar salakmışım” sözleriyle Sefo’ya göndermede bulunan Cakal, Instagram hesabının hikaye kısmından video yayınlayarak, “Birilerinden medet umarak bir yerlere gelmedik” yorumunda bulunmuştu. Odatv.com

Yeni nesil rap dünyasının en çok dinlenen iki ismi Sefo ve Çakal, dün akşam bir eğlence mekanında karşılaştılar. Aralarında sebebi bilinmeyen bir şekilde tartışma çıkan ikilinin, kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hakan Kanburoğlu'nun paylaştığı görüntülerde çok büyük bir olay yaşandığı görülmesinin ardından Sefo'dan ilk açıklama geldi!

Kaldıramayacak olanlar arabadan insinBeni tanımadan diyo' ne kadar zalimsinRakibim olamazsın ki köpeğimsi cinsin bozukHesap edemedin s**te vitaminsin dahaKalkcan daBi’de benim stüdyoma gelcen daBabababa Allah, AllahVurcam kafasına bam-bam-bamSonrasında ise Çakal'ın bir fotoğrafını hikayesinde 'Salakmışım. Affetim'i Mahvettim'e benzetecek kadar salakmışım' açıklamasıyla paylaşmıştı. Zaten olaylar da bunun ardından başlamıştı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!