Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

SEC Başkanı Gary Gensler İstifa Etmedi: Charles Gasparino Açıkladı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler'in istifa ettiği söylentileri asılsız çıktı. Fox Muhabiri Charles Gasparino, SEC halkla ilişkiler departmanıyla yaptığı görüşme sonucunda Gensler'ın istifa etmediğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 09:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

SEC Başkanı Gary Gensler İstifa Etmedi: Charles Gasparino Açıkladı

Bilindiği üzere kripto para piyasasında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler'in görevinden istifa ettiğine dair söylentiler dolaşıyordu.

Fox Muhabiri Charles Gasparino, Gary Gensler'ın İstifa Etmediğini Açıkladı. Bu söylentiler daha önce çok sayıda gerçek dışı gelişme paylaşan bir Twitter hesabından kaynaklanmıştı.

Söylentiler daha sonra giderek yayılmış ve tüm kripto para Twitter topluluğu tarafından konuşulur hale gelmişti.

Bitcoinsistemi.com olarak, kaynağı güvenilir olmayan iddiayı paylaşmamayı tercih etmiştik. Ancak Fox Kıdemli Muhabiri Charles Gasparino, SEC'in halkla ilişkiler departmanıyla temasa geçtikten sonra bu söylentilerin asılsız olduğunu açıkladı.

Gasparino attığı tweet'te SEC sözcüsünden Gensler'in istifa söylentilerine ilişkin bir yanıt almaya çalıştığını ancak 'Üzgünüm ama ne?' şeklinde bir şaşkınlık içeren yanıt aldığını belirtti.

Aynı konuşmada sorusunu tekrarlayan Gasparino, bu konuşmada yanıt almadığını belirtti.

Bunun ardından iki saat sonra ise Gasparino, SEC halkla ilişkiler departmanından kendisine ulaşıldığını ve beklendiği üzere Gary Gensler’ın istifa etmediğini öğrendiğini açıkladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.