Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şarkıcı Ceylan'ın Kendisine Aldığı Araçın Fiyatı Dudak Uçuklattı

Ünlü şarkıcı Ceylan'ın kendisine aldığı 4 milyon TL'lik araç dikkat çekti. Ceylan, yeni aracıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve önümüzdeki günlerde Alişan ile düet yapacaklarını söyledi. Ceylan, ayrıca değişen imajıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 07:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şarkıcı Ceylan'ın Kendisine Aldığı Araçın Fiyatı Dudak Uçuklattı

Ünlü şarkıcı Ceylan'ın kendisine aldığı aracın fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Ceylan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti. Ceylan, "Bu sene çok sahne vardı. Konserden konsere koştum. Önümüzdeki günlerde Alişan ile düet çalışmamız olacak. Onun öncesinde Bodrum'a gidip bir hafta tatil yapacağım" dedi.

Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan

Daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilen Ceylan, sık sık değiştirdiği imajıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatan ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilmişti. Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

Kalçamda estetik yok

Ceylan, Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok açıklamasıyla dikkat çekmişti.

4 milyon TL'lik araç!

Ceylan, son olarak City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Sanatçı, yeni aldığı 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla dikkat çekti. Ceylan, "Bu sene çok sahne vardı. Konserden konsere koştum. Önümüzdeki günlerde Alişan ile düet çalışmamız olacak. Onun öncesinde Bodrum'a gidip bir hafta tatil yapacağım" dedi.