Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sanofi'de Yeni Yönetim Ataması: Cem Öztürk Avrasya Bölge Başkanı Oldu

Sanofi, Cem Öztürk'ü Avrasya Bölge Başkanı ve İlaç Genel Müdürü olarak atadı, coğrafi hizmet alanını genişletti.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 10:55
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 11:12

Sanofi'de Yeni Yönetim Ataması: Cem Öztürk Avrasya Bölge Başkanı Oldu

Sanofi'de Önemli Yönetim Değişikliği

Sanofi, Cem Öztürk'ü Avrasya Bölge Başkanı ve İlaç Genel Müdürü olarak atadı. Şirketin resmi açıklamasına göre, bu yeni düzenlemeyle birlikte Sanofi Türkiye'nin de yer aldığı bölgede etkisini arttırmayı hedeflemektedir.

Cem Öztürk'ün Yeni Görev Tanımı

Cem Öztürk, Türkiye ile birlikte Rusya, Belarus, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan gibi Bağımsız Devletler Topluluğu'nun yanısıra Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye ve Filistin'i kapsayan Levant Bölgesi'nden sorumlu olacak.

Öztürk'ün Kariyer Yolculuğu

Öztürk, 2000 yılında bankacılık sektöründe kariyerine başlamış ve 20 yılı aşkın süredir Sanofi ailesinin bir parçası olmuştur. Bütçe kontrol uzmanı olarak başladığı süreçte, sırasıyla bütçe kontrol ve fiyatlandırma müdürü olarak görev almıştır.

Önceki Görevleri ve Başarıları

2007 yılında Sanofi Romanya ve Moldova'nın Finans Direktörü olarak atanmış ve dört yıl bu görevde kalmıştır. Daha sonra İş Operasyonları Mükemmelliği (BEX) Direktörü olarak görev yapmış, 2015 yılında Türkiye'ye döndükten sonra Sanofi Özellikli Tedaviler Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışmaya devam etmiştir. Öztürk, son olarak Sanofi'nin Tayland ve Malezya'daki operasyonlarından sorumlu genel müdür olarak görev yapmıştır.

Sanofi Avrasya Bölge Başkanı ve İlaç Genel Müdürlüğü görevine Cem Öztürk atandı.

Sanofi Avrasya Bölge Başkanı ve İlaç Genel Müdürlüğü görevine Cem Öztürk atandı.