Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfaspor, Joaquín Ardaiz'i transfer etmek için anlaştı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, İsviçre'nin FC Luzern takımında forma giyen Uruguaylı santrfor Joaquín Ardaiz'i kiralık olarak transfer etmek için anlaştı. Oyuncunun daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılan bir futbolcu olması, transferi dikkat çekici bir hale getiriyor. Şanlıurfaspor ve Luzern kulübü arasında yapılan anlaşmaya göre, Joaquín Ardaiz kiralık olarak Şanlıurfaspor'a transfer olacak ve Şanlıurfaspor'un satın alma opsiyonu da bulunacak. Böylece, sezon sonunda futbolcu başarılı bir performans gösterirse, Şanlıurfaspor oyuncuyu kalıcı olarak kadrosuna katma fırsatına sahip olacak. Geçtiğimiz sezon FC Luzern forması altında 33 maçta sahaya çıkan Uruguaylı forvet, 6 gol atıp 4 asist yaparak takımına katkı sağladı. Kariyeri boyunca çeşitli takımlarda oynamış olan Ardaiz, FC Schaffhausen, Danubio FC, Lugano, Royal Antwerp, Vancouver Whitecaps FC, FC Winterthur ve Frosinone Calcio gibi takımların da formasını giydi. Transferin tamamlanması için oyuncunun önümüzde

Yayın Tarihi: 06.08.2023 11:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şanlıurfaspor, Joaquín Ardaiz'i transfer etmek için anlaştı

Şanlıurfaspor'un transfer gündeminde yer alan iddialara göre, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, İsviçre'nin FC Luzern takımında forma giyen Uruguaylı santrfor Joaquín Ardaiz'i kiralık olarak transfer etmek için anlaştı.

Oyuncunun daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılan bir futbolcu olması, transferi dikkat çekici bir hale getiriyor.

Şanlıurfaspor ve Luzern kulübü arasında yapılan anlaşmaya göre, Joaquín Ardaiz kiralık olarak Şanlıurfaspor'a transfer olacak ve Şanlıurfaspor'un satın alma opsiyonu da bulunacak.

Böylece, sezon sonunda futbolcu başarılı bir performans gösterirse, Şanlıurfaspor oyuncuyu kalıcı olarak kadrosuna katma fırsatına sahip olacak.

Geçtiğimiz sezon FC Luzern forması altında 33 maçta sahaya çıkan Uruguaylı forvet, 6 gol atıp 4 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Kariyeri boyunca çeşitli takımlarda oynamış olan Ardaiz, FC Schaffhausen, Danubio FC, Lugano, Royal Antwerp, Vancouver Whitecaps FC, FC Winterthur ve Frosinone Calcio gibi takımların da formasını giydi.

Transferin tamamlanması için oyuncunun önümüzdeki pazartesi günü Şanlıurfa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı iddia ediliyor.