Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfaspor Başkanı, Takımın Başarısını Değerlendirdi

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı, düşük bütçeli kadronun ligdeki başarısını ve gelecekteki hedeflerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 27.10.2024 11:27
Güncelleme Tarihi: 27.10.2024 11:27

Şanlıurfaspor Başkanı, Takımın Başarısını Değerlendirdi

Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçük'ten Açıklamalar

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Giray Küçük, takımın sergilediği futboldan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüp başkanı, "İyi oyuncuları bütçemize uygun ödeme şartlarıyla transfer edebilme başarısını elde ettik. Bunun da meyvelerini topluyoruz" şeklinde konuştu.

Düşük Bütçeye Rağmen İyi Performans

Müslüm Etgü tarafından aktarılan habere göre, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, düşük bütçeyle kurulan takımıyla lige renk katıyor. Takım, 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle toplam 14 puan elde etti.

Kongre Süreci ve Gelecek Hedefleri

Küçük, sezon başındaki kongre sürecinde herhangi bir aday çıkmaması üzerine takımın zorlu süreçten kurtulmasına öncülük etmek üzere aday olduklarını belirtti. 28 Eylül'de gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda da kendisinin yönetim değişiklikleri yaparak tekrar aday olduğunu aktardı.

Takımdaki Birliktelik ve Gelecek Vizyonu

Küçük, "Gerçekten bana göre iyi ve güzel bir takımımız var. Bu takımın içinde Şanlıurfaspor'un geleceği var, çok genç oyuncular var, çok iyi oyuncular var" sözleriyle oyuncularının kalitesine dikkat çekti.

Şehir Desteği ve Spor Hedefleri

Küçük, takımın hedefinin şehrin desteğine bağlı olduğunu ifade etti. "Bizim aylık 7-8 milyon gibi bir paraya ihtiyacımız var. Şehir bu paraların ödenmesi konusunda bize yardım ederse bu takımın ligi nerede bitireceğini tabii ki hayal edebiliyorum" şeklinde konuştu. Kulüp başkanı, oyuncularına gereken destek sağlanmadığı takdirde, takımın zorlu bir süreçle karşılaşabileceğini vurguladı:

"Lütfen takımımıza sahip çıkalım."

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük, düşük bütçelerle...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük, düşük bütçelerle oluşturdukları takımın iyi futbol oynadığını ve lige renk getirdiğini söyledi.