Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sanki Stadın İçinde Bir Loca! Süper Lig Manzaralı Ev Sosyal Medyada Gündem Oldu

Pendikspor ile Fenerbahçe arasındaki maç öncesinde Pendik Stadyumu'nun yanında bulunan ev, sosyal medyada ilgi odağı oldu. Ev sahibi, maçları izlediklerini ve büyük bir maç olduğunu belirtirken, evin biletlerinin tükendiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 14:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Sanki Stadın İçinde Bir Loca! Süper Lig Manzaralı Ev Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sanki Stadın İçinde Bir Loca! Süper Lig Manzaralı Ev Sosyal Medyada Gündem Oldu

Pendikspor ile Fenerbahçe, 29 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Maçın oynanacağı stadın kapasitesi ise 2 bin 500 kişi. Durum böyle olunca stadın çevresinde, sahayı tam gören bir ev yıldız gibi parladı! Stadyumun içinde bir loca...

Pendikspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında karşı karşıya gelecek. 2500 kişi kapasiteli Pendik Stadyumu'nda oynanacak maç öncesinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Stadyumun hemen yanında bulunan ev, sosyal medyadaki futbolseverlerin dikkatini çekti.

Show Haber'in derlediği haberde Pendikspor Stadyumu'nun zeminini net şekilde gören ev adeta bir loca gibi...

"SÜPER LİG MANZARALI"

Elçi ailesinin evi taraftarların gündeminde yer alırken, sosyal medyada da "Süper Lig manzaralı ev" yorumları yapıldı.

"HİÇ BİLET KALMADI"

Ev sahibi ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarları evimizin kapısını çalacak gibi görünüyor. Maçları her zaman izliyoruz, güzel görünüyor. Pendikspor'u da zevkle izliyoruz. Bu hafta büyük bir maç var, onu izleyeceğiz. Oğlum, ailem, hepimiz Fenerbahçeliyiz. Maalesef evde yer yok, biletler satıldı. Hiç bilet kalmadı. Formalarımızı giyip tezahürat yapacağız, mini bir tribün diyelim buraya."

Pendikspor ile Fenerbahçe, 29 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.