Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Önemli Görüşme

Bakan Kacır, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Kingombe ile SAHA EXPO'da bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 23.10.2024 16:31
Güncelleme Tarihi: 23.10.2024 16:31

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Önemli Görüşme

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, NATO ile Diplomasi Trafiğini Sürdürüyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, SAHA EXPO etkinliği çerçevesinde önemli bir görüşme gerçekleştirdi. NATO Genel Sekreter Yardımcısı Kingombe ile yapılan bu görüşme, Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki iş birliklerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

SAHA EXPO ve destekleyen kuruluşlar

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en kapsamlı sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından düzenlenen bu etkinlik, Cumhurbaşkanlığı himayesinde hayata geçiriliyor. Altı bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından desteklenen SAHA EXPO, birçok önemli iş birliği ve diplomasi görüşmesi için bir zemin oluşturuyor.

Bakan Kacır'ın bu tür görüşmeleri, Türkiye'nin uluslararası arenada savunma sanayisindeki rolünü pekiştirmeye yönelik önemli adımlar arasında yer alıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) desteklediği, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nın 2. gününde NATO Genel Sekreter Yardımcısı Jean-Charles Ellermann-Kingombe (solda) ile bir görüşme gerçekleştirdi.