Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'un Genç Yetenekleri Toulouse'da Antrenman Yapacak

Samsunspor genç futbolcuları, Toulouse'un altyapısında antrenman fırsatı bulacak.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 16:54
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 16:54

Samsunspor'un Genç Yetenekleri Toulouse'da Antrenman Yapacak

Samsunspor'un Genç Futbolcuları Fransa'da Antrenmanlara Başlıyor

Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa'nın 1. Lig temsilcisi Toulouse'un akademi gruplarında antrenman yapacağını duyurdu. Bu gelişme, iki kulüp arasındaki iş birliğinin güçlenmesine işaret ediyor.

Toulose ile İyi İlişkiler

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada, Toulouse kulübünün Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy’in Samsunspor'un Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ettiği belirtildi. Bu ziyarette, iki kulüp arasında uzlaşma sağlanarak, altyapı antrenörlerinin gelişimlerine katkıda bulunacak bir değişim programı oluşturulacağı ifade edildi.

Karşılıklı Bilgi Paylaşımı

Bu iş birliği çerçevesinde, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ile Loret ve Cattenoy, 2024-2025 futbol sezonu için stratejik, teknik ve yönetim konularında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. "Altyapı antrenörlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler verilecek. Kulübümüz bünyesindeki değerli ve hedef oyuncular dönemsel olarak Toulouse akademisinin yaş gruplarında antrenmanlara katılacak," ifadeleri kullanıldı.

 Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi...

Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi gruplarında antrenmanlara çıkacağını duyurdu. Toulouse ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy'in Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ederek, altyapı antrenörleri ile objektiflere poz verdi.