Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'un Fenerbahçe ile Beraberliği: Thomas Reis'in Değerlendirmesi

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe maçı sonrası takımının performansını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:33
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:33

Samsunspor'un Fenerbahçe ile Beraberliği: Thomas Reis'in Değerlendirmesi

Samsunspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Değerlendirmeler

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında, Samsunspor'un Fenerbahçe ile oynadığı maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Maç sonrasında Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, takımının performansını değerlendirirken, Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu vurguladı.

İlk Yarı Performansı

Reis, maç sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe çok zorlu ve iyi bir takım, böyle bir takıma 2 defa geriden gelmek kolay olmadı," dedi. İlk yarıda oyuncularının sakin kalamadığını ifade eden Reis, ikinci yarıda takımlarının çok daha iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Maçta basit goller yediklerine dikkat çeken Reis, "Göztepe’ye karşı da böyle hatalı gol yemiştik, Fenerbahçe maçında da benzer bir gol yedik" ifadelerini kullandı. İletişim eksikliğinin giderilmesi gerektiğine inanıyor. "Fenerbahçe’nin bulduğu bir pozisyon değildi, bizim hatamızdan ilk golü yedik," dedi.

Sonuna Kadar Mücadele

Reis, oyuncularının son dakikaya kadar maçı bırakmamalarının önemine vurgu yaparak, "90 dakika boyunca vazgeçmemeleri, inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini takımımla konuşuyorum," dedi. Ayrıca, "Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Golü yesek bile tekrardan geri gelmesini bilen bir takımız. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho'ya Övgü

Reis, Jose Mourinho'nun olağanüstü bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Ligin geri kalan kısmında iyi şans diliyorum. Üçüncü golü atmış olsalar belki maç orada bitecekti. Benim için iyi bir rol model diyebilirim. Bugün de kendisiyle ilk defa görüşme fırsatım oldu" dedi.

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un...

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.